Redden 1+1=2

1.Erä

Darra Oy saves: 2, poss: 47%
Elite Razor saves: 1, poss: 52%

Elite Razorin pienoista hallintaa koko erä. Reddenilla oli muutama huippupaikka, aina puolittaisesta läpiajosta tolppalaukaukseen.

2.Erä

0:39 0-1 Lirppu (Redden) - Redden saa kiekon maalin takana ja syöttää maalin eteen yksin unohdetulle Lirpulle, joka pistää kiekon häkkiin.

Darra Oy saves: 10, poss: 41%
Elite Razor saves: 0, poss: 58%

Kuten torjunta- ja hallintaprosentit kertovat erä oli Elite Razorin. Razor myllytti Darran päässä ja sai aikaan maalinkin, vaikka paikkoja oli paljon suurempaankin maalimäärään.

3.Erä

3:11 0-2 Redden - Redden yrittää syöttää, mutta Flap estää syötön ja zippaa taakseen. Redden lukee tämän ja pistää kiekon häkkiin.

3:47 1-2 Xirean - Karsea pommi tolpan kautta

5:06 Darra ottaa molarin pois maaliltaan

Darra Oy saves: 5, poss: 40%
Elite Razor saves: 5, poss: 59%

Elite Razor pääsi kahden maalin johtoon, mutta Darra sai kavennuksen aikaan Xireanin tarkalla kudilla. Kuitenkaan kovasta yrityksestä huolimatta Darra ei saanut tehtyä tasoitusmaalia ja näin ollen ansaitut pisteet Elite Razorille, joka olisi voinut paremmalla viimeistelyllä lyödä murskaluvut taululle.