tidi 0+0=0

0-1 05:28 Snyder (June, Leppis)

Restart saves: 2 poss: 53%
Genesis saves: 2 poss: 46%

Arvio erästä: Ensimmäiset kaksi minuuttia mennään perinteistä havaijikikeä, kiekko pyörii päästä päähän vaikka tosin tilanteet ovat vähän tiukassa. Parhaan paikan luo Restart aivan erän alkuun, määris Kytikselle maalinedustalle, ruoska laulaa mutta kassari pelastaa. Kolmen minuutin kohdalla käydään jo lähellä, kun Kytis iskee b-pisteeltä kiekon tolppaan. Maalivahti pelästyy tilannetta ja painuu maalin sisään, mutta riparikiekko valuu hukkaan. Puolen välin paikkeilla Restart painaa tiukasti kiekon Genesis-päätyyn, mutta tiukasta latauksesta huolimatta tuhannen taalan paikat saavat odottaa itseään. Kaiken painostuksen jälkeen Genesis hyödyntää erän parhaan paikkansa. June laukoo maalille, josta reboundkiekko suoraan Snyderin lapaan ja viileä kuljetus tyhjään maaliin, Genesis johtaa Kiekkoliigauransa ensimmäistä ottelua tauolle mentäessä maalein 0-1!

--

05:51 1-1 Kytis (Epäilys)

Restart saves: 2 poss: 49%
Genesis saves: 4 poss: 50%

Arvio erästä: Toinen erä alkaa melkolailla samoissa tunnelmissa kuin ensimmäinenkin - hakemista ja hukkaan meneviä syöttöjä paljon. Minuutin jälkeen nähdään ottelun ensimmäinen sulkeminen, kun Kytis käy ottamassa aloituksen. Seuraavat minuutit Restart pyörittää peliä Genesiksen kenttäpuoliskolla ja hakee maskin takaa vetoa, mutta pomppukiekkoja parempaa joukkue ei saa aikaiseksi. Lopulta, yhdeksän sekuntia ennen eräsummeria Epäilys napauttaa pommin kohti Genesis-rysää - kassari hasaroi ja kiekko jää maaliviivan tuntumaan, josta Kytis ronkkii kiekon sisään ja iskee näin taukotilanteeksi 1-1.

--

05:24 2-1 Crusher (Epäilys, Lenni)

Restart saves: 2 poss: 60%
Genesis saves: 10 poss: 39%

Arvio erästä: Restart jatkaa siitä, mihin toisen erän lopussa jäi ja pyrkii painamaan kiekon tiukasti hyökkäysalueelle. Erän edettyä hieman pidemmälle tilanne tasaantuu ja Genesis saa jälleen juonesta kiinni. Restart on siirtyä johtoon vajaan neljän minuutin pelin jälkeen, kun Lenni nousee vapaasti b-pisteelle ja linkoaa vetonsa, mutta maalivahti edelleen hyvin hereillä ja komea torjunta. Koko loppuerän Restart hakee vimmatusti johto-osumaa ja lopulta maalinteko myös onnistuu. 46 sekuntia ennen loppuvihellystä kiekko pelataan Crusherille avoimeen vetopaikkaan. Vaikka veto on lerppu kuin lehmän häntä, kiekko pomppii veskarin kautta takanurkkaan. Loppuerässä Genesis ehtii vielä saada aikaiseksi tilanteen-pari, mutta Restart korjaa potin kotiin lukemin 2-1.