Tony 0+0=0
Tootoo 0+0=0

03:17 1-0 Scott (Sekka, Pönssi)
03:27 2-0 Scott (Sekka, Pönssi)

Arvio erästä: Ensimmäinen erä on hakemista molemmilla joukkueilla ja hyökkäämään lähdetään välillä päättömästi. Kolmen minuutin kohdalla SSK saa hurjan turbovaihteen päälle ja iskee kaksi maalia kymmenen sekunnin sisään. Molemmilla kerroilla sama litania, "Scott (Sekka, Pönssi)." Molemmat maaleista komeita kaukovetoja. SSK sai maalien turvin pelistä loistavan otteen. Kavo ei saa peliä kuntoon muutamasta laukauksestaan huolimatta loppuerän aikana, joten tauolle tilanteessa 2-0.

--

Ei tilastomerkintöjä

Arvio erästä: Toinen erä alkaa aivan toisella meiningillä kuin ensimmäinen, Kavo luo muutaman todella hyvän tekopaikan ja vain molarin venyminen erottaa kangasalalaiset maalista. Parin minuutin jälkeen peli tasoittuu ja SSK saa jälleen ottelun temmosta kiinni. Peli on kaikesta huolimatta hyvin paljon samankaltaista kuin sunnuntainen SSK-Kavo, Kavo pyörittää ja SSK puolustaa tiiviisti. Kun maaleja ei erän aikana nähdä, tauolle mennään lukemissa 2-0, SSK:n eduksi.

--

04:05 3-0 Pönssi (Scott)
04:11 4-0 Pönssi (FuckUp)
04:44 4-1 Humle

Arvio erästä: Kolmas erä jatkuu samalla tavalla kuin toinen, Kavo pyörittää ja hakee vimmatusti kavennusta. Ensimmäisen minuutin jälkeen käydään jo lähellä, Humle vetää b-pisteeltä ylärimaan. Maalia ei kuitenkaan saada aikaiseksi ja Kavon vimmattu yritys laantuu. Kun reilu neljä minuuttia on pelattu, Pönssi ajaa itsensä vetopaikkaan ja pistää etunurkkaan lähes tyhjään rysään tilanteiksi 3-0 ja peli vaikuttaa jo ratkenneelta. Tästä vain kuusi sekuntia ja Pönssi läpiajossa - 4-0. SSK ei kuitenkaan saa nollia pidettyä, vaan Humle ronkkii kiekon maalinedustalta sisään ja tilanteeksi 4-1. Loppuerä meneekin sitten pelailuksi ja Kavo ottaa lopulta maalivahdinkin pois, joten Sissit tasoittavat sarjan 2-2 ja mestari leivotaan seuraavassa ottelussa!