RestartRestart - LaitataklausLaitataklaus 1-4

Laita 0+1=1
Smolle 2+1=3
Tengu 0+0=0
Ylis 2+1=3

Peli alkaa huikeissa tunnelmissa, sillä edellisen pelin viimeisessä erässä tunteet kuumenevat jo lähes kiehumispisteeseen. Laitataklaus alkaa sulkemaan viimeisessä erässä jo vajaa 2min kohdalla, josta Kytis suivaantuu ja sulkee johtoasemassa. Tästä seuraa suukopua puolin ja toisin ja uhkaileepa Kysti Laitataklausta jopa Kiekkoliigasta sulkemisella. Kiihkeä ottelu siis tulossa?

Laitataklaus saa jo 20 sekunnin jälkeen ensimmäisen hyvän paikkansa, mutta veto kilpistyy tolppaan.

Ajassa 03:26 L.Nagy laukoo kaukaa sivuverkkoon, Smolle ehättää ensimmäisenä kiekkoon ja nätin laitakikan jälkeen zippaa kiekon verkon perukoille:
0-1 Smolle (L.Nagy, Laita)

Ajassa 05:09 karmea oman pään virhe Restartille ja tilanteeksi 0-2

0-2 L.Nagy (Smolle)

Arvio erästä: Laitataklauksen erä niin kuin maaleistakin voi päätellä. Pari huolimatonta oman pään pelaamista Restartille ja kiinniotettavaa on jo kahden maalin verran. Restartin mokelle torjuntoja 6, Laitataklauksen mokelle 3.

Kolmen minuutin kohdalla Crusher pääsee nokikkais Laitataklauksen moken kanssa 2vs1 hyökkäyksen seurauksena, mutta mokke vetää pidemmän korren.

Neljän minuutin kohdalla Laitataklausella samainen tilanne, mutta Tengun veto kilpistyy maalivahtiin.

Vastahyökkäyksestä iskee sitten vuorostaan Restart, ajassa 04:26 tilanteeksi 1-2.

1-2 Crusher (Epäilys, Hercu)

Eipä jääny erästä mitään mieleen ku seurasin Arton ja Tenkratin keskustelua katsomossa. Torjunnat tasan 6-6.

Ajassa 02:28 HASKE imaisee L.Nagyn kudin ja Laitataklaus siirtyy turvallisen tuntuiseen 1-3 johtoon.

1-3 L.Nagy

3:30 Restartilla 2vs1 hyökkäys, mutta kiekkoa ei saada siirrettyä vapaana olevalle pelaajalle ja tilanne kariutuu.

Ajassa 4:15 Restart ottaa moken pois ja Kytis siirtyy kehiin.

4:49 1-4 Smolle

Smolle siirtää kiekon häkkiin keskialueen puolelta, viimeinen niitti arkkuun.