Raxa-Jacq 1+0=1
Rolsku 1+2=3
Sundström 1+0=1

Ennakko:
Sverige kamppailee vielä sijoista 2-7, joten voittoa haetaan täysillä. Narrilauma sen sijaan onjo putoamisennsa varmistanut, joten ottelussa ei ole heille panosta. Näin ollen, omasta mielestä, Sverige on ennakkosuosikki prosenteilla 75 - 25.

Ottelu:
Katsomossa huikea tunnelma, kun enään yhdeltä puuttuu ready. Katsojia on huikeat 5.
1.Erä
Ottelu lähtee käyntiin Sverigen aloitusvoitolla. Ensimmäinen minuutti mennään hakaten puolustukseen.
Ajassa 1.19 kltsu pääsee 1v1 pakin kanssa, josta pistää etukulmsta häkkiin. 1-0.
Jossain ajassa 2.00 Louis pääsee nokikkan molarin kanssa, yrittää amaa mutta kusasee.
3.58 icin by narrilauma.
Ja ajassa 4.53 Dominator törkkäsee Rolskun onnekkaan keskityksen sisään. 1-1.
Erän loppuun ajassa 5.57 Louis tulee väkisin maalin edustalle, josta pistää kiekon maaliin. 2-1.
Saves 4-6 Poss 50-50

2.Erä
6.15 Mabo yrittää kesoa, mutta Rolsku huitasee ohi kiekosta.
Ooh, 7.24 pelattu kun Louis tekee starfieldin upesta seinänkautta passista maalin. Pisteille myös kltsu. 3-1.
8.18 starfield kirpasee läpi, mutta ei onnistu. Lukemat pysyvät samoina.
6.06 Rolsku pääsee nadan kauheasta avausvirheestä rokottamaan. 3-2 Narrit kaventaa.
9.51 starfield läpärissä, josta ei tällä kertaa epäonnistu. Avaus by kltsu. 4-2.
11.15 nadan avaus pakkien väliin Louisille, joka epäonnistuu harmikseen.
11.34 pari hienoa syöttöä, jotka tekevät tehtävänsä. Rolskun keson pistää sisään Sundström. 4-3 jälleen narrit kaventavat.
Saves 2-2 Poss 42-57

3.Erä
12.50 Louis tekee jälleen, starfield passasi hyvin josta pomppi louisille ja kiekko maalin. 5-4.
14.28 starfield jälleen kärkyssä, johon kltsu avaa. Wristillä kiekko häkkiin. 6-3.