VSicak3 0+0=0

1.Erä

Nature Club saves: 5, poss: 48%
HC RoikkuLämy saves: 3, poss: 51%

Tasainen erä. Molemmilla joukkueilla muutama hyvä maalintekopaikka, mutta kiekko ei tietää maalin perukoille löytänyt kovasta yrityksesta huolimatta.

2.Erä

1:27 0-1 by tikru2
Nature Club oli vienyt erän ensimmäistä minuuttia. Sitte kuuluisa lause: "Jos et tee maalia, kaveri tulee ja tekee" käy toteen. Jedi karvaa kiekon pois Nature Clubin pelaajalta, jonka seurauksena 2v1 hyökkäys. Jedi syöttää Tikrulle, joka syö passin ja pistää kiekon tarkasti reppuun ohi voimattoman molarin.

5:10 Tyhjä maali odottaa, mutta Jamsu laukoo tolppaan Rankaisun upeasta syötöstä.

5:54 1-1 by Rankaisu
Rankaisu saa kuinka varkain kiekon kulmauksessa ja pistää sen etukulmasta sisään.

Nature Club saves: 0, poss: 58%
Hc RoikkuLämy saves: 4, poss: 41%

Nature Club hallitsi erää mielinmäärin. Roikkulämy kuitenkin käytti melkein ainoan paikkansa hyvin hyödyksi.