Rocko 0+1=1

Lugu - Nature Club pelistä tulossa todella tylsä ja puuduttava, menkää pois täältä.

1.erä
Alusta asti tuomaria kohdellaan kuin vierasta sikaa, törkeää vinkumista.
00:01 pelsu menee vaihtoon kuultuaan AssRacers III - Revenge of the Molo -elokuvan tulleen ladattavaksi.
00:24 *pelsu* ootko kasvanu pituutta - pelsu tyytyy sittenkin /msg-seksiin.
01:31 Rycroft piiskaa viivalta, maalivahti noukkii.
01:45 Desed kokeilee b-pisteiden välistä, maalivahti noukkii.
02:07 *pelsu* jalkojen välistä
02:31 Desed runkuloi mokkea
02:44 jamsu nousee maalille hyvin, mutta ei laukaise
03:16 1-0 Desed (Kaarto) Kaarto antaa hyvän passin Desedille joka ajaa vapaasti maalin eteen ja sivaltaa avausmaalin!

Raporttischaibayhteenveto:
Tasainen erä, Lugun puolustajat pysäyttivät kuitenkin tehokkaasti NC:n hyökkääjät siniviivalle ja Lugun maalivahdilla oli helppo työ napsia 3 vetoa kiinni.

2.erä
00:30 jamsu kokeilee b-pisteeltä, maalivahti noukkii.
00:31-03:14 jauhamista molemmissa päädyissä ilman vaarallisia tilanteita
03:15 Desedin laadukas keso, mutta Kaarto ei onnistu rämpädämpäppäämään kikeä pömpeliin.
04:59 Kaarto läpi, harhautusyritys epäonnistuu.
05:45 jamsu rynnii maalille ja vetää 3 kertaa, mutta maalivahdi ei joudu torjumaan kertaakaan.

Lugu saves: 2, poss: 48
NC saves: 2, poss 51

Yhteenvetoschaiba:
Tylsä erä (pelsun ollessa kentällä, privaviestejä ikävä) Lugu myllytti ehkä hiukan paremmin ja hiukan paremmalla tuurilla johtaisivat 2-0.

3.erä
00:56 1-1 Rankaisu (jamsu, Rocko) Nopea ja ärhäkkä vastahyökkäys. Rankaisu vetäisi lurun tolppaan, jonka jamsu ja vetäjä sulloivat väkisin reppuun.
03:32 Rankaisu ja jamsu karkaavat kaksykköseen, Rankaisun oma ratkaisu päätyy vaarallisesti, sillä Lugu pääsi vastahyökkäykseen.
04:24 Desed on viedä kiekon väkisin maaliin, mutta puolustajat taklaavat miehen vaarattomaksi.
05:14 pelsu vetää 2 pikseliä ohi etutolpan
05:20 Kaarto vetää hyvästä paikasta... lihamuuriin. Lugu painostaa hakien raivokkaasti voittomaalia

Lugu saves: 3, poss 48
NC saves: 0, poss 51

Loppuraportti:
Tehottomuus vaivasi molempia joukkueita, Lugulla tosin paremmat mahdollisuudet voittaa. Nyt kävi näin.

Tähdet:
*** Rocko - varmaa puolustuspeliä ja tasoitusmaaliin näppärä syöttö
** Desed - Yritteliäin Lugun puolelta hyökkäyspäässä.
* Rycroft - Itselle uusi tuttavuus vakuutti puolustuspäässä, kiekollinen peli hieman epävarmaa.

Lammas-pysti jäi kotiin, sitä ei tänään jaeta.
Tuomari: RestLess
Lisätty: 16.07.2007 22:23