Pönssi 1+0=1
Scott 0+0=0
Sekka 0+0=0

1. Erä

Ensimmäiseen erään lähdettiin vähän semmoisissa ennakkotunnelmissa että Kuolema tulisi ottamaan pataan ja pahasti, sieltä veikattiin 0-7 ja muita rökäletappioita Kuolemalle lopputulokseksi. Mutta miten sitten kävikään, ainakin ottelun ensimmäiset kaksi maalia tekee Kuoleman Kuhta, jossa jälkimmäisessä esityön raatajana on Insomnium. Erä on muutenkin Kuoleman hallinnassa ja he saavatkin hyviä paikkoja aikaan, toisin kuin S.S.K. Kuolemalla olisi ollut saumat pistää peli jopa 3-0:aan, mutta kiekko lipuu ohi tyhjästä maalista.

4:05 Kuhta
4:29 Kuhta (Insomnium)

Kuolema saves: 1, poss: 49%
S.S.K saves: 5, poss: 50%

2. Erä

Toiseen erään FuckUp kerää joukkonsa ja pitää antaa kunnon satikutia pukukopissa Pönssille ja muille. Pönssi ottaa myös vinkistä vaarin ja tekeekin jo ajassa 0:18 heti erän alkuun kavennuksen, eikä peli näytäkään sen jälkeen enään niin pahalta. Toki myös Kuolemalla on paikkansa, mutta tällä kertaa ei onnista ja peli pysyy siis lukemissa 2-1.

0:18 Pönssi (Herkula)

Kuolema saves: 2, poss: 46%
S.S.K. saves: 2, poss: 53%

3. Erä

Eli tilanteessa 2-1 lähdetään viimeiseen erään ja S.S.K. ei nähtävästi todellakaan ole tullut häviämään tätä peliä, paikkoja syntyy useitakin ja Kuolema on pienessä pulassa jopa ja hätää kärsimässä(?) S.S.K. Viimeisen erän rynnistyksessä. Toiseksi viimeinen minuutti meneekin sitten pelleilyksi, joka alkaa Pönssin kyseenalaisesta ("sulkemisest"?) ja näin alkaa vuorostaan Kuolemakin sulkemaan, mutta peli jatkuu sitten normaalisti viimeiselle peliminuutille lähdettäessä. S.S.K:n konkarit saavat kiekkoa Kuoleman alueelle mutta lopussa vedot uupuvat tai ne kilpistyvät Kuolema puolustukseen ja näin he pääsevät vasta ajassa 5:47 sulkemaan kiekon, ja ottamaan pullit. Näin ollen aika ei millään riitä ja Kuolema pitää kuin pitääkin 2-1 johtonsa S.S.K:n tyrmäävästä loppurynnistyksestä huolimatta. Torjunnat kertookin kaiken olellisen sitten tästä erästä :)

Kuolema saves: 10, poss: 43%
S.S.K. saves: 2, poss: 56%