Rolsku 0+1=1
Selkä 2+0=2
Walkeri 0+2=2

1. Erä

Ensimmäinen erä oli melko tasaista, ehkä hienon hienoa Hockey Suomen hallintaa (possesionit ja savesit jäi katsomatta kun netti tiles :S), joka tapauksessa, ensimmäinen erä oli Suomen ja Bande tekikin ottelun avaus maalin vähän ennen summeria ja taululle räpsähtää lukemat 1-0 kotijoukkueen hyväksi, syötöt tähän saivat Darp ja Ele. Ennen avaus maalia oli Hockey Suomella mainio pistää jo aiemmin kiekon reppuun kun Darp ikävä kyllä Suomen kannalta täräyttää tolpan aivan tyhjistä huolimatta :D.

5:35 Bande (Darp, Ele)

2. Erä

Toka erä mentiin samojen nuottien mukaan tilanteita syntyi sekä puolin, että toisin, mutta yllätys yllätys, Hockey Suomi onnistuu ainoana taas tekemään sen maalin. Tällä kertaa pisteitä sai Darp maalintekijä ja syöttäjinä Ele sekä Bande, eli siis samat miehet jotka olivat ensimmäisenkin maalin "juonijoina".

3:29 Darp (Ele, Bande)

Hockey Suomi saves: 5, poss: 50%
Narrilauma saves: 5, poss: 49%

3. Erä

Kolmanteen erään Narrilauma ottaa salaisen aseensa käyttöönsä, Selän. Selkä esittääkin hyviä suorituksia ja tiukkaa vääntöä sekä sitä peli-intoa. Selkä tekeekin 3 reikä reikä Narrien ensimmäisen maalin. Tämän jälkeen siis peli on 2-1, eli Narrit maalinpäässä ja ajassa 4:46 koutsilla käy käsky Sulanderille että vaihtoon jo sieltä ja Narrit saavat käyttöönsä viidennen kenttäpelaajan. Peli näyttääkin hyvältä ja toivo tasapelistä elää, kunnes Gayhti murtaa n.10 sekuntia ennen loppua Narrien selän ja hankkii Suomelle täyden pistesaaliin. Toisaalta Selkä vielä kaunistelee numerot 3-2:een, mutta sehäin ei paljoa lohduta Narripaitoja, eihän?

3:00 Selkä (Rolsku, Walkeri)
5:48 Gayhti (Bande, Darp)
5:59 Selkä (Walkeri)

Hockey Suomi saves: 5, poss: 52%
Narrilauma saves: 4, poss: 47%