Völlig Zugefroren EMVöllig Zugefroren EM - HabsHabs 4-2

Kikihiri 1+1=2
m1rr1 0+0=0
MutiM 1+1=2
Saarinen 0+1=1

Ennakkotietoa ottelusta: Kello 21:40 ja viimeisiä Habs pelaajia odotellaan saapuvan stadionille. Alkamassa VZ EM:n kotikentällä ottelu Völlärit - Habs. Habsilla tänään alla jo yksi peli Les Boyssia vastaan, joka päättyi 6-3 Habsin voittoon. Ottelun lähtökohdat ovat aika tasaiset. Joukkueet eivät ole kaudella vielä kohdanneet toisiaan, mutta ovat sarjataulukossa pisteen erolla toisistaan(Habsilla yksi peli enemmän) sijoilla 5.(Habs 22 pts) ja 6.(VZ EM 21 pts). Klo 21:45 Preda: vittu mihi se hävis. Klo 21:50 Preda: SE HERÄS.
*** 21:54 Saarinen astuu huoneeseen ja ottelu saadaan käyntiin.

1. Erä

Ensimmäinen paikka 20 sekuntin kohdalla Mutille, kun Hossan miesvartiointi pettää, mutta Möön veto epäonnistuu. Reilu minuutti pelattu ja Habs jatkaa painostusta. Preda pääsee laukomaan keskeltä vapaahkosti veskari torjuu eteensä ja Saarinen ensimmäisenä rebound kiekossa, mutta kiekko veskarin syliin. Preda puolittain läpi, kun pelattuna 02:16, mutta veskari torjuu ja tilannetta seuraa Predan violent behavior. Völligin kolmen hyökkääjän taktiikka puree ja kiekko liikkuu nätisti ja Hossalle pelataan tyhjät, mutta mies jäätyy ja kuljettaa kiekon veskarille! Tilannetta seuraa violent behavior.
02:57 1-0 Lac(Sean) En nähnyt, kuulemma maali tuli. Joku Lac:n hämyveto ja sit uus veto kai.
03:54 2-0 Lac(Sean) Maalinedustalla 2vs1 tilanne, josta Sean jakaa vierelle Lac:lle ja kike häkkiin. Reilu 4 min pelattu ja 2vs1 Völligin päätyyn. Preda pääsee laukomaan hyvästä paikasta, mutta hasek torjuu ja tilannetta seuraa jo hieman odotetusti violent behavior..
04:50 2-1 Preda(MutiM,Saarinen) Preda seisoo maskissa, jonne lähtee Mutin matala laukaus, olisi mennyt suoraakin reppuun, mutta Preda nappaa ilmasta ja pistää sisään. Viisi minuuttia ja risat pelattu ja 1vs1 tilanteen seurauksena Seanin hyvä laukaus, mutta veskari tarkkana ja parempi tällä kertaa.

Torjunnat VZ EM: 6 Habs: 4
Hallinta VZ EM: 49% Habs: 50%

Yhteenveto: Alku Habsin painostusta, mutta ensimmäinen maali lamaannutti heidän pelin ja völlig iski toisen heti perään. Preda herätteli porukkansa ja peli meni tasaväkisemmäksi loppua kohti. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita!

2. Erä

00:11 *** violent behavior By MutiM
Ensimmäinen minuutti ei tarjoa mitään katsottavaa katsojille, ellei joku tykkää kattoo ku kikee rämpätään keskialuuella puolelta toiselle. Toisen minuutin käynnistyessä Völlig saa kovan paineen Habsin päätyyn, joka päättyy Hossan terävään laukaukseen Seanin takamukseen, en sit tiiä oisko menny sisään jos ei ois osunu maskimieheen. Habsin lievä kyttäystaktiikka tuottaa kaukolaukaus paikkoja hyökkääjille, mutta ei Mutin eikä Predan sihti ainakaan vielä tässä vaiheessa riitä iskemään kiekkoa viivan tuntumasta sisään. Kolmas minuutti käynnistymässä ja Völligin maalilla runkkaustilanne, joka päättyy Mutin violent behavioriin...(yllätys :p) Kolme ja puoli minuuttia pelattu ja Sean hassuttaa nopealla harhautuksellaan Kashmirin, mutta veskari nappaa vedon. Hetken kuluttua 2vs1 tilanne, Hossa laukoo itse ja Sean kärppänä ripareilla -> kiekko tolppaan.
04:19 3-1 Sean(Lac) Lac keskittää maalille ja Sean saa kuljettaa kiekon maaliin maalivahdin nukkuessa. Aloituksen jälkeen uusi tilanne Habs maalilla, jossa Lac saa onen hieman yllättäen. Veto viipyy ja Brödöör ehtii liukua torjumaan maalintekoyrityksen. Viisi minuuttia ja 10 sekuntia pelattu ja Völligillä kiekko liikkuu pari kertaa Mysiinimäisen komeasti, mutta viimeistely ontuu. Lukemat voisivat olla tässä vaiheessa jo huomattavasti rumemmatkin.

Torjunnat VZ EM: 3 Habs: 5
Hallinta VZ EM: 61% Habs: 38%

Yhteenveto: Habsilla hyökkääjien ja puolustajien ero kasvoi liikaa ja hyökkäyspäässä tilanteet olivat 2vs4, ja omassa päässä Völligillä aika usein 3vs2 tilanne. Ansaittu johto Völligillä, vaikka pelin tempo laski huomattavasti ensimmäiseen erään verraten.

3. Erä

Heti ensimmäinen hyökkäys Völligillä on tuottaa maalin Lassen päästyä hakkaamaan kiekkoa takakulmalta, mutta tuloksetta.
00:27 3-2 MutiM(Preda) Völläreidein epäonnistuttua maalinteossa lähtee Habsin vastahyökkäys, josta kiekko lyödään häkkiin. Lac:n ja Seanin 2vs1 hyökkäys päättyy Seanin laukaukseen, joka on upota maaliin, mutta veskari onnistuu pelastamaan sen tolppaan. Ja samantien vastahyllkkäys toiseen päähän, kiekkoa ei saada maaliin ja se suljetaan "jo" ajassa 03:36. Kashmir menettää kiekon alimmaisena 4:n ja puolen minuutin kohdalla, mutta Seanin läpiajo ei tuota tulosta. Habsin epätoivoinen yritys kaukolaukauksella ei tuota tulosta ja kiekko suljetaan. Aikaa jäljellä minuutti ja 45 sekuntia. Völlig pelaa viisaasti purkaen kiekkoa. Tästä vapautuukin yllättävä tilanne, joka johtaa maaliin ajassa 05:28. 4-2 Maali Seanin toimesta ja Lac:n syöttäessä.

Torjunnat VZ EM: 4 Habs: 4
Hallinta VZ EM: 55% Habs: 44%

Yhteenveto: Völligin syöttöpeli oli liikaa Habsin pelaajille ja vierasjoukkue kotiin ilman lisäpisteitä.

Tähdet jaetaan seuraavasti:

*** ** * Völligin joukkuepeli. Jackal ja Hossa loistavaa puolustusta ja hyökkäyksen tukemista, Sean ja Lac tehokasta hyökkäyspeliä, eikä omaapäätä unohdettu.