tikru2 0+1=1

1.Erä
0-1 by jedi (Tikru2, jugi)
1-1 by N-co (tilpero)

Roikkulämy aloittaa erän selvästi vauhdikkaammin kuin kaveri ja saa muutaman minuutin pelin jälkeen palkkioksi maalin. Seimiveikot saa erän loppuun pelin kulkemaan ja N-co pääsee laukomaan suoraan tilperon syötöstä, jonka maalivahti imaisee helpon näköisesti. 1-1 lukemissa toiseen erään..

2.Erä
1-2 by jedi (jugi)
2-2 by Tassu (N-co, Stapleton)
3-2 by Stapleton

Roikkulämy aloittaa jälleen erän vahvasti ja siirtyykin 1-2 johtoon erän alkupuolilla. Eipä ehditä pelata kuin muutama minuutti kunnes Tassu iskee Seimiveikot jälleen tasoihin. Vain hetki edellisestä kun Stapleton pääsee rokottamaan Roikkulämyn pahan kiekonmenetyksen takia. Seimiveikon johtaessa kolmanteen erään.

3.Erä
Maaliton. Roikkulämy lisää hyökkäyspeliään, mutta ei saa rakennettua hyviä tilanteita. Seimiveikoilla erän lopussa viitisen hyvää paikkaa , joista ei kuitenkaan lisämaaleja pystytä tekemään.