Heatley 2+0=2
Spolle 0+2=2
togo 0+0=0
VanVliet 0+2=2

Keskiviikko-iltaan jännittävä ottelu Malpo - Kuolema. Kuolema saanut jalkeille ihan mukavan näköisen kokoonpanoon, toisaalta Kruunan puuttuminen Malpon kokoonpanosta mietityttää katsomossa.

1. Erä:

Maaliton

Kuoleman avauspeli näyttää helkkarin vaikeelta, tai sitten Malpo osaa sumputtaa keskialueen. 3 min pelattu ja kiekko käynyt kerran Malpon alueella. Malpon syöttely ihan hyvännäköstä mutta Spolle tuntuu ehtivän aina tarvittaessa paikalle. Yksi hyvä veto Modanolta ja yksi hyvä veto mummolta. Ja prööt siinä se erä. Malpo hallitsi ehkä joo.

Katsomon puheenaiheet: "Kumpi vie" ja "monen min erät"

2. Erä:

arrow ilmestyy kuin tyhjästä Kuoleman penkille ja hyppää kentälle heti erän alusta. Ei vaikutusta ainakaan ensimmäisellä minuutilla: Malpo saa pari hyvää vetopaikkaa ja Kuolema ei pääse keskialuetta pidemmälle. Ja parin minuutin kohdalla Kuolema saa jo muutaman tilanteen ja Fallen pääsee kokeileen kaukolaukausta mutta ei tainnu muistaa että molareja on muutettu.. 3.50: Rufe pelastaa 2v1 hyökkäyksen. Kuoleman taktiikkana näyttää olevan yllätyspelaajat jotka ilmestyvät piilosta ja Django hyppää kentälle!

5.15 0-1 Fallen (Spolle, Django)

lazutina hailaittaa ircissä ja maali jää näkemättä.

5.47 0-2 arrow (Fallen, Spolle)

Fallen heittää kiekon maalille nurkasta ja arrow tuikkaa pakin takaa sisään!
Erä oli melko tasainen ja molemmat sai muutaman kovan laukauksen. Ne eivät kuitenkaan olleet tarpeeksi kovia sillä maalivahti laittoi kovan kovaa vastaan.

Katsomon puheenaiheet: "Tenkrat tuu nostaa meiän rang"

3. Erä:

0.43 0-3 Heatley

Toni syöttää mummolle joka koittaa avata pitkää, mutta Kuolema karvaa kahdella ja Heatleyn lapaanhan se avaus pysähtyy. Samalla molari pysähtyy ja kiekko takanurkkaan.
Mummo saa hyvän vetopaikan keskeltä Kuoleman aluetta, mutta ei näytä uppoovan.

1.33 0-4 Heatley (arrow, Django)

arrow nousee laidasta todennäköisesti jalkakikkojen saattelemana, laukoo ja molarihan tarjoilee Heatleylle riparin joka pakkien välistä tuikkaa 4-0.
Joku ilmoittaa katsomossa lyöneensä 10 euroa vetoa Kuoleman puolesta.

2.22 1-4 Modano (mumm, Toni)

Keskialuueella joku Kuoleman pelaajista hieman ryntää ja Modano nousee laidasta ja ampuu tarkasti takanurkkaan.

2.30 2-4 Modano

Malpo toimittaa kiekkoa maalille ja Modano pyörähtää todennäköisesti vahingossa ja ookettaa kiekon maaliin.

2.42 3-4 Modano

Modano nousee röyhkeesti Kuolema pelaajien välistä ja tuikkaa maaliin. Katsomo sekoaa. Ehkä hieman lepsuakin puolustusta sanoisin. Lopussa ihan ok painetta Malpolta, Modano meinaa olla sankari ja tökätä reboundista viä tasoihin mutta eipä mene.

Katsomon puheenaiheet: "saanks voicee osaan käyttäytyä" ja "viä tulee tasoihi:DD"