Tilastot

FC KiviniemiFC Kiviniemi - LaitataklausLaitataklaus 1-2

Tehopisteet

FC KiviniemiFC Kiviniemi
Craak 0+0=0
Lateh 0+0=0
Mackey 0+0=0
rämö 0+0=0
Westcott 1+0=1

LaitataklausLaitataklaus
-JoPPe- 0+0=0
D-M 0+1=1
Laita 0+0=0
Orr 2+0=2

Raportti
Ottelun alla oli paljon melua katsomossa ja tässä kermat kakun päältä...

Toni: :DDDDDDDDDDD Tomekki on NAAPI
Rahis: tekee aina
Toni: Luulis et Laitataklaus vie
Nashh: tulee tiukka matsi
Rece lt vie
Kammo: LT vie
Virkiä: Orr on kovis ja tekee pari
Stapleton: asd


1.erä


1.56 Näpsäkät passailut ja kiekko lopulta Craakille maalin taakse. Kaveri kiertää maalin ja laukoo, mutta molarin suojiin tällä kertaa.

4.53 Näslund ja Craak karvaavat rajusti. Kiekko Näslundilla joka syöttää selän takaa hyökkääjäparilleen. Craak odottaa eka pakin ratkaisun ja laukoo kohti etukulmaa. Tällä kertaa vain sivuverkko heilahtaa.

5.54 Orr:lle pelataan pitkä avaus erän lopussa. Mies taklaa pakin pois tilanteesta hetkellisesti ja kirmaa puolittain läpi. Puolustaja ehtii kuitenkin sen verran iholle, että veto jää lepsuksi.


saves: 3-3



2.erä


2.44 D-M pääsee laukomaan valtavan ruuhkan takaa. Veto on hyvin ajoitettu ja menee pelaajameren ohitse. Kiekko kuitenkin tolppaa hipoen ohi maalin.

5.13 ***icing by Laitataklaus

5.14 rämö tekee pelimiesliikkeen ja laukoo suoraan aloituksesta. Isoihin olisi mennyt!....Todella isoihin.

Malakhov: tylsää peliä
Toni: tylsä peli
Smolle: täyttä skebeliä


saves: 1-6



3.erä


4.04 Kivaa keskialueen pallottelua. Lähes hyökkäyksen tapaisia näkynyt jopa pari tähän erään. Jatketaan katselua ja tässä kuvaava sommitelma.

Laita-->Orr-->rämö-->Lateh-->Laita-->Craak-->D-M....


5.15

1-0 Näslund(1+0) Laitataklauksen orkesteri katselee ja viheltelee kun Näslund kävelee alueelle, kävelee maalille ja sutaisee kiekon kaikessa rauhassa kilpikäden puolelta ohi molarin.

5.37

1-1 Orr(1+0), D-M(0+1) FC Kiviniemi taisi iskeä pienen pakin päälle kun tekivät johtomaalin noin lopussa, koska LT saa välittömän paineen aikaan. Kiekko ruuhkan takaa Orr:n lavasta hivenen onnekkaasti kiviniemikassarin ohi ja peli nopeasti tasoihin.

5.41

1-2 Orr(2+0) Taisi molari olla jo saunassa vihtomassa tässä kohtaa. Tarkka, mutta varsin voimaton veto veteraanilta ohi maalivahdin ja FC Kiviniemen jo voitokkaalta näyttänyt korttitalo romahtaa.


Semmoinen peli. Erittäin puolustusvoittoista peliä molemmilta läpi ottelun. Lopussa sitten tuli 3 salamamaalia ja kiviniemen 2 pistettä muuttui 26 sekunnissa 0 pisteeseen. Jo toisen kerran peräkkäin FC Kiviniemi oli peliesityksillä ottelun parempi joukkue, mutta näin tällä kertaa.

saves: 4-2
total: 8-11


Piimätölkit:

*** Rodriguez
** Orr
* Lateh&rämö


Kommentit:

Laita: Joo pelasimme tässä varmaan kauden paskimman pelimme ja melkein ois suonut kiviniemen pojille voiton, mutta ne maalithan tunnetusti ratkasee ja tehtiin yksi maali enemmän ku kiviniemi

Craak: Sellane matsi, päästiin vikal minuutil johtoon JA LOPPU ON SIT IHAN VITUN PERSEESTÄ... ei muuta.


Joo kiitos.
Tietoja
Tuomari: Tomekki
Lisätty: 01.07.2007 00:22
Viimeisimmät kohtaamiset

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.