Helsingin JokeritHelsingin Jokerit - LaitataklausLaitataklaus 4-1

Orr 0+1=1
Tengu 0+0=0
Ylis 1+0=1

1. Erä

Erän alku oli erittäin tasaista, paikkoja oli puolin sekä toisin, mutta mitä pidemmälle erä eteni sitä enemmän Jokerit saivat ottelua haltuunsa. Ottelun ensimmäisen maalin tekikin Jokerien Tomekki, joka viimeisteli myös toisen osuman 26 sekuntia ennen summeria. Laitataklaus ei omista paikoistaan onnistunut väsäämään maalia.

4:20 1-0 Tomekki (stbk)
5:34 2-0 Tomekki (stbk, JoKeR)

Helsingin Jokerit saves: 3, poss: 49%
Laitataklaus saves: 1, poss: 50%

2. Erä

Toisenkin erän ensimmäisen täysosuman teki Jokerien stbk ja siirsi näin ollen Jokerit 3-0 johtoon. Laitataklaus ei tästä laantunut vaan Laitataklauksen "pelin sielu" L.Nagy täräyttää kavennuksen ja elättelee vielä toiveita voitosta.
L.Nagy on viimeisistä 8 pelistä MISSÄ on itse pelannut 22 maalista viimeistellyt itse 18, joka kertoo jo vähän (tämä ottelu mukaan luettuna).
Tämä erä oli tasaisin kaikista ja maalitkin menivät 1-1 toisessa erässä.

3:06 3-0 stbk (Tomekki, Zampou)
4:53 3-1 L.Nagy (Laita, Orr)

Helsingin Jokerit saves: 1, poss: 51%
Laitataklaus saves: 3, poss: 48%

3. Erä

Viimeiseen erään Laitataklauksen tarvitsisi tehdä 3 maalia voittoon, joka on vaikea tehtävä sarjan johtajaa vastaan, mutta tasuriin on vielä erittäin hyvät mahdollisuudet, johon tarvittaisiin 2 maalia. Laitataklaus hallitsikin erää ja laukauksia sateli Jokeri-maalia kohti plus ne ohilaukaukset mitä tuli, mutta he eivät onnistuneet kertaakaan tässä erässä ja Tomekki vielä kaunisteli lukemat 4-1:een.

1:46 4-1 Tomekki

Helsingin Jokerit saves: 6, poss: 54%
Laitataklaus saves: 2, poss: 45%