Herra 3+0=3
Masta 0+0=0
Stonde 0+1=1
Turhapuro 0+3=3

Heräsin katsomaan peliä vasta ottelun kolmanteen erään ja saavuin paikalle tilanteessa 5-0 sanoen "mitä helvettiä!?" tätä seurasi hetken hiljaisuus ja totesin "mitä täällä on tapahtunut?" Pelin katsoneet puhuivat asennevammaisuudesta ja kehuivat auliisti Sverigeä. Suurin osa veikkasi lähinnä Sverigen voittavan pelin 8-0 ennemmin kuin HIFK:n saavan kavennusta aikaan.

Toisin kuitenkin kävi kun Herra mojautti 3 kihausta ja Sverigekin paiskasi yhden varmistavan ja tulostaulu näytti 6-3 kun ottelua oli tahkottu 18 pitkää minuuttia. Herra ja Turhapuro tehoilivat molemmat 3 pinnaa mieheen, mutta se tuskin lämmittää paljon. HIFK:n 9 ottelun mittainen voittoputki katkeaa paikallispelissä Sverigeä vastaan. Jullimestaruus menee siis Sverigelle 2-0 otteluvoitoin. Uskoisin kuitenkin, että seuraavassa pelissä nähdään taas valmiimpi ja vahvempi HIFK joka taistelee ja on jopa suosikki runkosarjan voittoon.