Takapihan KollitTakapihan Kollit - LaitataklausLaitataklaus 4-5

Laita 0+2=2
Tengu 1+1=2
Ylis 4+0=4

1. Erä

Ensimmäinen erä oli pientä Laitataklauksen hallintaa ja he saivatkin vetoja enemmän maalia kohti, Takapihan Kollien vedot kilpistyivät puolustajiin tai ne menivät ohi. Erän ainokaisen tekikin Laitataklauksen L.Nagy.

3:02 0-1 L.Nagy

Takapihan Kollit saves: 8, poss: 45%
Laitataklaus saves: 4, poss: 54%

2. Erä

Toinen erä oli paljon mielenkiintoisempi ja maalirikkaampi, Laitataklauksella oli näiden maalien lisäksi pari toldella vähällä piti tilannetta, kun tolpat kolisivat. Myös Kolleilla oli paikkoja tässä erässä ja tämä olikin ehkä hieman kallistumassa Takapihan Kollien eräksi, Nagy jatkoi LT:n maalien tekoa ja tekikin tähän erään neljnnen (4.) osumansa, Takapihan Kollien maaleista vastasi Cypress ja nevis. Takapihan kollit lähtivät siis viimeiseen erään yhden maalin takaa-ajo asemasta.

3. Erä

Jos ensimmäinen erä oli Laitataklauksen ja toinen oli Takapihan Kollien, niin tätä ei voi kallistaa kumpaakaan suuntaan. Maalit menivätki tässä erässä 1-1 ja näin ottelu päättyi Laitataklausen voittoon L.Nagyn johdolla.

0:20 3-5 Tengu (-JoPPe-, Laita)
0:55 4-5 Cypress

Takapihan Kollit saves: 4, poss: 49%
Laitataklaus saves: 5, poss: 50%