SverigeSverige - Helsingin JokeritHelsingin Jokerit 6-0

JoKeR 0+0=0
Jokerider 0+0=0
Metroman 0+0=0
Tomekki 0+0=0

0:23 1-0 Tatu76 (Sverige saa unelma lähdön peliin, kun Sverigen konkari Tatu liruttaa kiekon melkein nollakulmasta sisuksiin.)

Sverige, saves & poss: 1 & 55%
Jokerit, saves & poss: 2 & 44%

6:41 2-0 Scroll, Lirppu, Tatu76 (Hienon kulmapelin päätteeksi, Lirpun ja Tatun esityöllä Scroll rankaisee taululle lukemiksi 2-0.)
7:13 3-0 Tatu76, Scroll (Scrollin hyvä vetopassi maalinkulmalle jonne Tatu liukuu ja saa mailansa väliin, peli jo 3-0 Sverigelle.)

Sverige, saves & poss: 3 % 50%
Jokerit, saves & poss: 4 & 49%

15:13 4-0 Scroll, Lirppu (Scrollin veto menee etukulmasta sisään.)
15:42 5-0 Scroll, Lirppu (Tais olla samanlainen kuin edellinen.)
17:33 Scroll, Tatu76, Lirppu (Sverige saa 3v1 hyökkäyksen, Lirppu syöttää Tatulle ja Tatun syöttö Scrollille, kiekko etukulmasta sisään.)

Pelistä lyhyesti:

Sverige sai otteluun unelma startin, kun peliä oli pelattu vain 23 sekuntia, niin Tatu vei Hurrit 1-0 johtoon. Se olikin ensimmäisen erän ainoa maali. Mutta Sverige hallitsi ensimmäisen erän tapahtumia viemällä posessionin ja laukaukset. Toiseen erään lähdettiin terävästi liikkeelle, kun minuutti 13 sekuntia pelattu toista erää, niin Sverige tehtaili jo 2 maalia toisen erän alkuun. Sverigen luottopakki nada, avasi hienolla avauksella Lirpun puolittain karkuun, mutta Riksman venytti patjansa väliin. Toisessa erässä oli Jokereillakin muutama hyvä paikka, mutta Salo oli myös valppaana maalin suulla. Toisen erän tilastot myös Sverigelle. Kolmanteen erään lähdettiin Hurri fanien kannustushuudoilla ''HEEJJA SVÄÄRJEE!!1!''. Viidentoista minuutin kohdalla Scroll-Lirppu tutkapari, tehtaili 2 maalia peräjälkeensä, Scrollille hattutemppu. Puoli minuuttia vielä ennen loppua Scroll rankasee jo illan neljännen osumansa, maaliin esityön tekivät Tatu ja Lirppu. Kolmannen erän tilastot menivät yllätys yllätys, Sverigelle. Kaiken kaikkiaan luultavasti kauden paras peli Hurreille. Maalivahti-, hyökkäys ja puolustuspeli toimi hyvin Hurreilla. Jokerit eivät pelanneet omalla tasolla, ja eivätkä kykeneet haastamaan Hurrien huutoon. Jos Sverige jatkaa tämmösiä otteita kuin tässäkin pelissä, on syytä 2.Divarin joukkueet varoa!

*** Scroll (Tärkeä ratkaisija Sverigen joukkueelle. Tehtaili illan ottelussa neljä maalia ja antoi yhden syötön.)
** Tatu76 (Sverigen konkaripuolustaja täräytti kaksi maalia ja antoi kaksi maaliin johtanutta syöttöä. Hoiti myös puolustuksen mallikkaasti.)
* Lirppu (Pelasi hyvin, teki 4 maaliin esityön)

Sverige, saves & poss: 1 & 54%
Tuomari: Femma
Lisätty: 12.06.2007 23:31