RestartRestart - LaitataklausLaitataklaus 4-6

Laita 0+2=2
Orr 2+0=2
Smolle 4+2=6

0:49 1-0 Epäilys (Komea kaukoveto menee yläpörsään!)
1:53 2-0 Toeni(''2nick'') ( Samanlainen kuin Epäilyksen avausmaali, mutta hivenen lähempää lähti Toenin veto)
2:53 3-0 Epäilys(Toeni, ''2nick'') (Kytiksen lätty tulee suoraan Epäilyksen lapaan, tilanne jo 3-0)
3:17 3-1 Smolle(Laita) (En nähnyt :( )

LT, saves & poss: 5 & 47%
RES, saves & poss: 5 & 52%

7:30 3-2 Smolle (Kiekon riistosta leikkaus maalinedustaan ja kiekko takakulmaan)
7:35 3-3 Orr(Smolle)
7:42 3-4 Smolle
8:02 3-5 Smolle (Kauhee liekki!! En valitettavasti nähny näitä maaleja, ku koko ajan maalitorvi tärisee :D)
8:50 Toeni(''2nick'', Epäilys)

LT, saves & poss: 1 & 50%
RES, saves & poss: 3 & 49%

12:43 4-6 Orr(Laita, Smolle) (Komean kuvion päätteeksi, Orr tykittää kiekon takakulmaan! Peli näyttää jo varmalta voitolta Laitataklauksen hyväksi.)

Lyhyesti pelistä:

Ensimmäisessä erässä Restart tuli kovaa päälle, ja lyhyen peliajan jälkeen peli oli jo 3-0! Mutta Laitataklaus sai kavennettua tuon 3-0 vyörytyksen jälkeen pelin 3-1:yhteen. Toisessa erässä tapahtui show nimeltä ''Smollensunnuntaishowspecial''. Smolle teki 30:ssa sekunnissa peräti 3 maalia ja antoi yhteen maaliin esityön, josta Orr teki maalin. Kolmannessa erässä toisen erän ''smolleshow'' sai jatkoa heti kolmannen erän alussa, kun Laita ja Smolle tekivät hienon syöttökuvion, josta Orr ei erehtyny. Restart hallitsi ekaa erää, mutta Laitataklaus teki erittäin hienon nousun toisessa erässä ja pitivät Restartin kurissa kolmannessa erässä. Laitataklaukselle erittäin tärkeät 2 pistettä ja Restartti jää kaivelemaan näppejään!

*** Smolle (Huikee peli Smollelta, Smollen pelaamisessa näkyi iloisuus ja päättäväisyys maalinteossa. Johtuko se Femman ja Smollen huntista juuri ennen peliä??)

** Epäilys (Restartin näkyvin pelaaja. Teki pari tärkeää maalia, mutta ne eivät riittäneet. Kaikin puolin ok peli Epäilykseltä.)

* Orr (Smollen tutkapari hyökkäyspäässä. Pelasivat Smollen kanssa hyvän pelin. Puolusti hyvin omassapäässä ja tuki hyökkäyksiä hyvin. Jakeli hyviä syöttöjä ja rakenteli maalinteko paikkoja Smollelle ja Laidalle.)

LT, saves & poss: 3 & 46%
RES, saves & poss: 1 & 53%
Tuomari: Femma
Lisätty: 10.06.2007 21:59