Letti 1+1=2
Nikkke 0+0=0
xDD 0+1=1

Ei tilastomerkintöjä:

Erittäin tasaista peliä ensimmäisessä erässä. Ja luvassa on hikistä vääntöä, näiden kahden huippujoukkueen kanssa. Toiseen erään lähdetään tilanteessaa 0-0.

SSK, saves & poss: 2 & 50%
Völligit, saves & poss: 2 & 49%

9:21 1-0 JaKurri(1+0), Sekka(0+1), Herkula(0+1) JaKurri tekee ottelun avausmaalin, kiertämällä vastustajan maalin + hasken jäätyminen, helppoa kauraa Jarille, peli 1-0! Esityön 1-0 maaliin tekivät Sekka ja Herkula.

Toiseen erään lähdetään tasaisissa tunnelmissa, Völligit vei hallinta prosentit toisessa erässä. Luvassa on tiukkaa puolustusta, tarkkaa kiekollista peliä ja ehkä maalejakin. Kolmanteen erään lähdetään SSK:n johdossa, 1-0.

SSK, saves & poss: 3 & 40%
Völligit, saves & poss: 3 & 59%

13:43 1-1 Letti(1+0), Hossa(0+1), Ndur(0+1) Hossan laukoessa, Letti rämpäyttää kiekkoon matkalla joka menee ohi SSK:n veskan. Völlig tulee 1-1 tasoihin.
14:11 2-1 Herkula(1+1), JaKurri(1+1), Sekka(0+2) JaKurri antaa hienon syötön, josta Herkula ei erehdy. SSK johtoon 2-1!
17:40 2-2 Lac(1+0), Letti(1+1) Koko pelin penkillä istunut Lac, tulee viime hetkillä kentälle, Völligin ottaessa maalivahdin pois maalista. Letin vetopassi maalille, Lac vapaana --> tökkäys kiekkoon, peli 2-2! Völlig tekee hienon nousun kolmannessa erässä, ollessa koko ajaan maalin tappiolla tai tasatilanteessa.

Pelistä lyhyesti:

Tasaista vääntöä heti alusta alkaen. Ensimmäinen erä mentiin 0-0 tilanteessa, molempien puolustaessa tarkasti. Toiseen erään lähdettiin perusvarmalla pelillä, mutta SSK sai toisen erän puolessa välissä kulmapelin päälle, josta JaKurri teki ottelun avausmaalin. Völligitkin sai pari hyvää maalipaikkaa toisessa erässä, mutta SSK:n haske vetää pidemmän korren ja koppaa maalille tulevat kiekot. Kolmannessa erässä tulikin sitten kolme maalia, Völligin maaleista vastasivat Letti ja idlari Lac. SSK:n 2-1 maalin teki Herkula, JaKurrin komeasta passista. Ottelun viime hetkellä, Völligin maalivahdin otto maalinsuulta poies tuottaa tulosta, Peli 2-2 ja pisteet jakoon!

Kiitokset tiukasta pelistä, Femma kuittaa.

SSK, saves & poss: 3 & 50%
Völligit, saves & poss: 3 & 49%
Tuomari: Femma
Lisätty: 21.05.2007 23:12