iZorovsky 0+0=0
semak 3+0=3
x13 0+0=0

Ei tilastomerkintöjä.

Tasaista puolustuspeliä molemmilta joukkueilta. Tiedossa on hikinen vääntö. Molemmilla joukkueilla on kiekollinen peli hyvässä kunnossa. Sverige kuitenkin hallitsi enemmän kiekollisessa pelissä!

Sverige, saves & poss: 1 & 54%
Avet, saves & poss: 3 & 45%

7:45 0-1 semak(1+0), Ezko(0+1) Ezkon syötöstä semak pamauttaa helposti kiekon maaliin ohi Tommy Salon, peli 0-1 Aveille.

Tasasta on edelleen. Sverigelle jälleen hallinta ja laukaukset. Kolmanteen erään lähdetään tasaisissa tunnelmissa. Miten kestää Avejen puolustus kolmannessa ja ratkaisevassa erässä?

Sverige, saves & poss: 3 & 51%
Avet, saves & poss: 6 & 48%

12:43 0-2 semak(2+0), asthon(0+1) Kentälle jää tilaa paljon, asthonin zippi semakille tuottaa puolittaisen läpiajon, josta semak ei erehdy!
15:03 0-3 semak(3+0), Ezko(0+2) Ezkon komeasta passista illan sankari semak ei erehdy, peli jo 0-3 Aveille!

Lyhyesti pelistä: Sverige hallitsi jokaista erää kiekollisessa sekä hyökkäyspelissä. Avellinon hyvä puolustus kesti koko ottelun, huiGta! Sverige koitti koko ajan kovasti saada maalipaikkoja, mutta joka kerta oli 1-2 Aven pelaajaa katkomassa laukausta tai syöttöä. Avet pääsi muutaman kerran vastaiskuun, josta he rokottivat kovalla prosentilla. Aveille hieno 3-0 voitto ja kaks pongoa rikkaampana! gg

Sverige, saves & poss: 3 & 57%
Avet, saves & poss: 2 & 42%
Tuomari: Femma
Lisätty: 20.05.2007 20:48