Ookke 0+0=0

1.erä

00:58 1-0 Pumppu (Forsberg, goalkeeper)
01:48 2-0 stravis

iltaa, finaalisarjan 2. ottelu käynnistymässä kauniina torstai-iltana, pitäis olla jo kyllä nukkumassa... KATOS, Pumppu läiskäytti komean vedon laidasta ja Ylikunto ottaa johdon! Völlig Zugefroren EM oli ottelun alkuhetkillä Völlig Zugefrozen EM. Seuraavankin paikan loi YK, mutta puolustukseen hätiin kerennyt Hossa pelasti. Seuraavaan tilanteeseen ei kerennyt kukaan, ei edes maalivahti. stravis paukautti huikaisevan vedon b-pisteen takakaarelta ja peli jo 2-0! Ylikunnon ei tarvinnut enää muutakuin pitää Hossa ja Lac kurissa ja peli olisi selvä. Kuitenkaan Ylikunto ei passivoitunut vaan jatkoi tehokkaasti. VZEM pääsi pikkuisen peliin mukaan erän lopulla, mutta Ylikunto oli huippukuntoisempi joukkoeista.

2.erä

08:07 2-1 Lac
10:59 3-1 stravis
11:45 3-2 Lac (Hossa)
11:57 4-2 stravis

jatkakaamme, toinen erä lähti YK:n liimaillessa VZEM:n alueella. Völligeiden hyökkäyspeli oli ontuvaa eikä syötöt joko lähteneet tai osuneet lapaan. Ookke ooketti. Vihdoin VZEM sai painetta Ylikunnon alueelle ja PUMPUM viivaveto paukahti pleksien kautta Lac:lle joka tyylikkään viileästi rämppäsi kiekon säkkiin, 2-1! Maalin jälkeen VZEM:n taistelu laantui hetkeksi ja Ookke sekä Jackal paukuttivat pitkiä avauksia hyökkääjille, kun taas Forsberg ja Pumppu olivat lähempänä hyökkääjiä ja täten pystyivät pelata lyhyillä. Eräs pitkistä avauksista pysähtyi stravisin lapaan, joka kääntyi ja ampui etukulmaan. Tilanne 3-1! Maalista sisuuntuneena VZEM hyökkäsi raivokkaasti ja vain 45 sekuntia YK:n maalin jälkeen Lac ampui myös etukulmasta sisään, tilanne 3-2! Ylimielisyys ei kuitenkaan kannata, stravis paukautti taukotilanteeks 4-2 ja viimeisteli samalla hattutemppunsa!

3.erä

16:10 4-3 Nikkke (Lac)
16:52 5-3 Forsberg (JaKurri, stravis)

final round, fight! VZEM:llä ei ollut muuta mahdollisuutta kuin kokeilla riskillä vähintään tasoihin ja aikaa oli vaan viimeinen erä! Valitettavasti YK ei montaa paikkaa antanut tiukan puolustuspelinsä ansiosta. VZEM ei puoleenväliin mennessä ollut saanut yhtään laukausta kohti maalia ja kiire oli. Lac alkoi kärkkymään tavallista enemmän ja pari Ookke-Nikkke riskeeraamaan enemmän. Yk oli ratkaista ottelun neljännellä minuutilla, mutta Forsbergin veto ei uponnut. Vastahyökkäyksestä Lac pelasi paikan Nikkkelle joka tempaisi alakulmaan! 4-3!! Maalin jälkeen VZEM sortui jälleen ylimalkaisuuteen ja Forsberg tykitti viivalta hyvästä maskista yläpörseen, 5-3! VZEM yritti kaikkensa ottaen maalivahtinsakin pois, mutta toivottua tulosta ei syntynyt, Hc Ylikunto voittaa!