Völlig Zugefroren EMVöllig Zugefroren EM - HC YlikuntoHC Ylikunto 3-2

Forsberg 0+2=2
JaKurri 0+0=0
Pumppu 1+1=2
stravis 1+0=1

tervetuloa kaikki te pissixet seuraamaan kauden päättäviä finaali otteluita. tähän se koko kausi on tähdännyt ja tätä hetkeä jokainen poika on peitsi tanassa odottanut ja toiset vain uneksivat tästä hetkestä.

hieman ennen ottelua tunnelmia tutuilta ja turvallisilta pelaajilta.

wihtanen: odotan ainakin ylikunnolta samaa taktiikkaa ja völligiltä varovaista peliä

poro24: ei mulla ole mitään hajua :D ylikunto on kova koska niillä on forsberg(tähän voisin lainata että miehen tieto ja taito on samaa luokkaa kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin)

sitten hieman joukkueen sisäistä

lac: tiukkoja pelejä ja reilua meininkiä
forsberg: vad säger du jag vet inte jag kommer from uppsala.(todellisuudessa no comment sieltä tuli)

ja sitten ottelun kiihkoon, alkuvihellys tapahtui ajassa 23.28

maaliton

völlig s 5 pos:53%
ylikunto s 2 pos:46%

ensimmäinen erä ei ollut niin varovaista kuin alussa olisi odottanut. ja anteeksi että jäi noiden talien takia näkemättä tuosta erästä 2-4 minuuttia. mutta tasainen erä ja molemmat puolustaa emäreikä piukkana.

10.58 1-0 lac (hossa, )

völlig s 7 pos:47%
ylikunto s 5 pos:52%

jo toisen erän ensimmäisellä minuutilla hossa pääsee pienien veivien päätteeksi hyökkäysalueen keskustasta kokeilemaan jonka veska sylkee eteensä, lac tuli hieman liian lujaa tilanteeseen ja ajautui vetämään kiekon sivuverkkoon. minuuttia myöhemmin lasse puski itsensä väkisin laidasta fopan pitelystä läpi ja pamautti kudin mutta veskan patjoihin. ja jälleen minuuttia myöhemmin lasse pahanteossa mutta tällä kertaa tolppa pelastaa. näiden paikkojen siivittämänä völläreiden peli selkeästi lähti aukemaan ja taaseen ylikunto rupesi liiankin varovaiseksi ja liike loppui kokonaan. tästä seurasi oikeutettu 1-0 maali jonka lac veti ja kimpoili jostakin sisään komea pyörähdys kummiskin ja onnea finaalin ensimmäiselle maalille.

13.24 2-0 hossa (nikke, goulii)
15.58 2-1 pumppu (forsberg, )
17.30 2-2 stravis (forsberg, pumppu)

völlig s 5 pos:48%
ylikunto s 1 pos:51%

katsomo oli tässä vaiheessa jo varma völlig voitosta kun hossa pamautti kakkakärpäs kasasta hasekin haaroista 2-0 taululle jopa poro itse päästi ilmeen ja äänähti. mutta kuten monesti nähty hyvänolon tunne tulee puseroon tai sitten ruvetaan hieman peruuttelemaan. 3 minuutin kohdalla näin tapahtui völligille ja yk pääsi peliin mukaan ja sitten alkoikin yk shou, ja tästä seurasi näitä yk:n kovia lättyjä maalille solkenaan. ensimmäinen maali tuli kuitenkin pumpun lavasta uskokaa tai älkää hieman viivan jälkeen ja maski kohillaan ja veska voimaton. toinen maali olikin sitten erän lopulla ja tämä oli sitä taattua yk laatua vaikea puolustaa ja oikea mies tikku pystyssä näppäilemässä ja 2-2 tosiasia.

1.ouvertaimi
23.01 3-2 hossa (lac, nikke)

torjunnat jne jäävät tästä pois koska tuli sellainen 120 riviä floodia maalin jälkeen.

jatkoerässä olisin voinut antaa lääkärin reseptin pelaajille että toinen käsi ei saa olla housuissa koska se voisi olla erittäin tuhoisaa kalsareille, sitä luokkaa oli molemmilla joukkueilla tärinä suoritusten perusteella. kuitenkin kuitenkin kuitenkin kuitenkin kuitenkin mahtava ottelu völligiltä ja kyllä yk jäätyi totaalisesti viimeiseen maalin kohdilla koska siellä oli hossa kiekon kanssa ja nikkke vieressä molemmat vapaina vetosektorilla ja pakeista ei tietoa(hossa omahyväisenä halusi itse tehdä ja olla parrasvaloissa suotakoon se) erittäin mukava ottelu ja tempasi mukaansa lukuunottamatta pahveja katsomossa. kiitos ja hyvää tulevaa kevättä kaikille rantapallojen venttiili on aukaistu tällä hetkellä yk:n palloista.

+++ lac (erittäin loisteliasta pyöritystä kiekon kanssa mahdollisuudet jopa hattuun)

++ hossa (allround number uno tällä hetkellä pari kertaa pieni merkkausvirhe mutta tehot puhukoot tänään)

+ nikkke (usein liiankin innokas ja itsevarma omassa päässä tänään ilmiömäinen esitys josta tuomari nostaa erityiskiitoksin hattua

- mabbe (taisteli koko ottelun järkkymättömästi mutta jotenkin vaisusti ja täten jäi näkymättömäksi kentällä)

extra + yk:lle erittäin hyvästä noususta viimeisen erän viimeisellä puoliskolla

pakko myöntää vielä että kyllä nämä joukkueet kuuluvat tämän kauden finaaleihin ehdottomasti
Tuomari: Ubula
Lisätty: 19.04.2007 00:13