Longi 0+0=0
sotis 0+1=1
Viisumi 0+0=0

1. Erä

Ensimmäinen minuutti on tasaista vääntöä, tilanteita ei oikein tahdo syntyä, mutta kuitenkin heti minuutin pelin jälkeen Kauhava saa luotua painetta ja tilanteen päätteeksi kiekko käy tolpassa.
Seuraavat minuutit ovat aika hiljaista, tilanteita on puolin ja toisin, mutta sen suuremmitta ongelmitta molempien puolustus hoitaa hommansa kunnialla.
Erän loppu vaiheilla Rowdryuff Boys saa luotua paineen Kauhava päätyyn ja Viisumilta lähtee hyvä veto, mutta Kauhavan molari on hereillä ja tästä selvitään pelkällä säikähdyksellä.

HC Kauhava: saves: 3 poss: 46%
Rowdyruff Boys saves: 1 poss: 53%

2. Erä

Heti melkein erän alkuun päästään kunnon vauhtiin tilanteita on molemmilla pari ja paras näistä näyttäisi olevan Niksun kova veto viivan tuntumasta alanurkkaa kohti, mutta ei mene.
Puoli minuuttia tämän jälkeen on Tunskin paikka kun hän nousee kulmasta röyhkeästi maalille, mutta ei saa sörkittyä kiekkoa verkon perukoille, ja heti tämän jälkeen ajassa 2:10 suzuki nousee laitaa Benjamin avauksen saaneena ja täräyttää lukemat 0-1:een!
Suzukilla on myös toinen hyvä paikka, mutta kiekko lipuu takatolpan ohi. RB:n toinen maali syntyy ajassa 3:09 kun suzuki tekee jo illan toisen maalin, tässä esityön teki sotajermu. Tässä erässä Kauhava saa hyvin vetoja maalia kohti ja hallitsee hienoisesti tämän erän.

HC Kauhava: saves: 1 poss: 53%
Rowdryuff Boys: saves: 7 poss: 46%

*** 0-1 by suzuki (Benjamin)
*** 0-2 by suzuki (sotajermu)

3. Erä

Viimeiseen erään siis lähdetään RB:n 0-2 johdossa, mutta Kauhava ei ole vielä sanonut viimeistä sanaansa kun Hocke kaventaa tilanteeksi 1-2. Tämän maalin jälkeen Kauhava saa selvästi uutta virtaa peliinsä ja saa hyvää painetta RB:n päätyyn.
Kauhava ei saa kuitenkaan ottelun loppuun pistettyä kiekkoa RB:n päätyyn ja aloitusta sinne vaan peli menee pipariksi kun viimeiset hetket pelaillaan Kauhava päädyssä ja keskialueella, tosin Kauhava saa kiekon pari kertaa alueelle, mutta vedot jäävät uupumaan.

HC Kauhava: saves: 5 poss: 42%
Rowdryuff Boys saves: 3 poss: 57%

*** 1-2 Hocke (Xirean)