Desed 0+1=1
Kaarto 0+1=1
Murppi 0+0=0
Sepi 1+0=1

Firenze lähti tähän peliin tiukalla neljän miehen yksilösumpulla. Totti koetti huonontaa peliään, että huonompi joukkue voittaisi taas.

Hoki-Liigan semifinaalit vahvasti muistoissaan, Lugun taktiikkana oli hyökkäyspäässä tehdä lagimaaleja joukon hylkäämien bugimaalien tilalla.

1. Erä

0-1 Sepi (Desed, Kaarto)

Ja mitähän tapahtuu Firenzen puolustuksessa?
Hehtaarikaupalla tilaa, ja kiekko pelataan Sepille, joka pistää kiekon tyhjiin.

1-1 Tomkuet

Hyvä karvaus ja liimaus, ja nätisti sisään.

firenze: saves 2, poss 50%
Lugu: saves 4, poss 49%

2. Erä

Erän alkuun Lugulla oiva tilaisuus käyttää HCP:lta opittua taktiikka, kun asator tippuu. Lukuisista yrityksistä huolimatta kaikki kiekot lipuvat pitkiksi.

Erän loppupuolella Firenzellä monta loistavaa paikkaa tehdä johtomaali, mutta ei.

2-1 Totti (Asator, Tomkuet)

Tuottaahan se painostus lopulta tulosta. Totti pamauttaa johtolukemat juuri ennen taukovihellystä.

Firenzeltä vahva erä, edes puolueellinen tuomari ei voi olla myöntämättä.

Firenze: saves 2, poss 45%
Lugu: saves 6, poss 54%

3. Erä

3-1 Totti

Haamuveto kimpoaa veskarin kautta, kun pelattu 5:13.

Widing: SE OLI SIINÄ!

Niinhän se taitaa olla.

Firenze: saves 6, poss 48%
Lugu: saves 3, poss 51%

Ensimmäisen ottelun asetelmat kääntyivät päälaelleen. Lugu ei saanut paljoakaan aikaan, Firenze sen sijaan hyökkäsi terävästi ja puolusti tiukasti. Paikkoja oli vaikka 5-1 lukemiin.
Tuomari: Körsklieg
Lisätty: 09.04.2007 19:15