Scott 0+1=1
Sekka 2+0=2

1.erä
3.14 0-1 Sekka (Scott)

Ensimmäistä erää pelattiin melko vahvasti SSKn tahtipuikon heiluessa muutamaa kärsivällisesti rakenneltua Völlig-hyökkäystä lukuunottamatta. SSK ei päässyt lukemattomiin huippupaikkoihin, mutta painostus oli kovaa ja se tuottikin tulosta ajassa 3.14 Sekan lyödessä kiekon suoraan Scottin syötöstä takaylämummoon ylemmän pisteen kaarelta. Völligit tuntuivat heräävän maalin jälkeen, ja taisto tasaantuikin selkeästi. Paras tasoituspaikka avautui viimeisellä minuutilla jälleen kerran huolellisen hyökkäyksen jälkeen, kun Hossa pääsi vapaasti laukomaan maalin edestä, mutta puolustus ehti eteen ja kiekko pomppasi maalivahdille. Ensimmäinen erä kuitenkin kokonaisuudessaan selkeästi SSKn nimiin.

2.erä

Jo 11 sekunnin jälkeen SSK rymisti vahvasti maalille. Völlig-puolustuksen hölmöilyn jälkeen Sekka oli päästä laittamaan kiekon vapaasti tyhjään maaliin, mutta sattui rusikoimaan maalivahtia matkalla ja aloitus vietiin keskialueen puolelle. VZ EM-maali oli jälleen uhattuna vain muutama sekunti edellisen jälkeen, kun kiekko jäi tyhjän maalin eteen pyörimään. Kotijoukkueen puolustus ehti kuitenkin hätiin ja tilanne purkautui.

Toinen erä pelattiin loppuun melko tasaisesti molempien joukkueiden luodessa hyviä maalintekopaikkoja, mutta kellekkään ei kuitenkaan maistunut. Viimeiseen erään lähdettiin SSKn niukassa 0-1-johdossa.

3.erä
5.06 0-2 Sekka (Herkula)

Melko ponnettomaksi jäänyt VZ EM-kiri tyrehtyi viimeisen minuutin alkuun, kun Sekka iski rauhallisesti pelatun hyökkäyskuvion jälkeen numeroiksi 0-2. Loppuaika pelailtiin pois, ja sarjan ensimmäinen ottelu meni näin SSKlle.
Tuomari: Tenkrat
Lisätty: 03.04.2007 22:49