Zap3 0+0=0

Reilu 10 ihmistä on tullut seuraamaan alfaurosten mittelöä Nature Club - FHR.

1.ERÄ
*** 1-0 ubel(1+0) kalkku(0+1) rankaisu(0+1)
Nature Club hallitsee peliä heti alusta saakka ja FHR tyytyy puolustamaan. FHR:llä joitaiin vastahyökkäyksen yrityksiä, mutta muuten aika taitoluisteluksi meni. Ajassa 03.26 kuitenkin pamahtaa ja Nature Club siirtyy 1-0 johtoon ubelin komealla sijotuksella takanurkkaan. Tilanne syntyi FHR maalin edussa olleesta hässäkästä josta ubel sai kiekon ilmasiksi.

Ensimmäisen erän suosikki pelaajani oli PÖLLÖ. Mahtava nimi ja antoi kovia taklauksia Naturen pelaajille jonka seurauksena aina pieniä ajatuskatkoja natun pelaajilla.

2.ERÄ
*** 2-0 Ubel (2+0)
*** 3-0 rankaisu (1+1)
Ottelu jatkui siitä mistä ekaan erään jäi. Nature Club painosti ja FHR:n puppelipojat vikisivät. Kuitenkin Sapen tulo kentälle toisen erän puolessa välissä antoi lisäpotkua FHR:lle. FHR painosti ajoittanin Natun päässä, mutta maalia ei syntynyt. Ubel puskee maalin lähelle ja jälleen komea veto ohittaa FHR maalivahdin 2-0 HOHOIJAA!
Lisää tulee kun rankaisu ajaa maalille röyhkeästi ja pistää kovan laukauksen etunurkaan, FHR ON LYÖTY, LYÖTY!

2.Erän sousikki pelaajani oli Sape. Siro nimi, josta soopakin tykkäisi.

Nature Club 51%
FHR 48%

3.ERÄ
Ei merkintöjä kai?

FHR pääsi peliin mukaan ja tilanteita nähtiin, mutta maaleja ei syntynyt kai. IronShake pääsi yksinläpi, mutta soopamainen viimeistely, jonka seurauksena, ei yhtikäs mitään.

Ottelun vakuuttaja oli ehkä kai Ubel 2+0
Ottelun soopa oli IronShake, joka tuhlasi yksinläpi tilanteen ja muutenkin syötteli soopamaisesti.

Nature club 51%
FHR 48%

Voi olla, että 3.erässä tehtiin yksi maali ja tokassa yksi maali. Ja voi olla, että ubel teki kolmannen maalin ja rankaisu toisen. Pahoittelen.
Tuomari: huuhkaja
Lisätty: 23.03.2007 23:40