Tilastot

Beetlehemin SeimiveikotBeetlehemin Seimiveikot - FirenzeFirenze 1-5

Tehopisteet

Beetlehemin SeimiveikotBeetlehemin Seimiveikot
JTurro 0+0=0
Lode 0+0=0
N-co 0+0=0
Riku 1+0=1
Tassu 0+0=0

FirenzeFirenze
este 0+1=1
Galvao 3+1=4
Tomm 0+4=4
Totti 2+1=3

Raportti
Hockey Night in Pekkalandia part II

Ennakkotunnelmia kentän laidalta:

Katsomo täyttyy hiljalleen ja tyhjenee samantien. Selvästi illan ottelu kiinnostaa kiekkokansaa yhtä paljon kuin jääkiekko turkulaisia, mutta se ei meitä haittaa. Odotettavissa tiukka ja samalla viihdyttävä ottelu. Myös katsomo pääsi heittämään reportterillemme arviot illan pelistä.

Hocke: 3-4, varma on
Masta: 2-4 fze ryhdistäytyy
Hocke: Tosin tulikin toinen höök bsv eli 4-3 xd
Masta: fze voittaa, jos kiekko saadaan tarpeeks nopeesti ylös.


1.erä


0.16

0-1 zimppa(1+0), Tomkuet(0+1), Totti(0+1) Seimiveikot suunnittelevat vielä mihin baariin sitä perjantaina lähtis ottaa turpaansa kun Firenze jo iskee. Tomkuet kesottaa kulmasta ja zimppa tökkää lavan jäähän ja nimi lehteen....eiku nettiin.

0.50 zimppa näennäisesti läpi. pääsee rauhassa laukomaan, mutta kiekko yllättävän karkeasti ohi, mutta painetta on.

1.15 Dunbis pelaa kiekon Tomkuetille joka välittömästi jatkaa kiekon maalin eteen zimpalle. Tällä kertaa onetimer yritys päätyy pystyrautaan.

3.34 Totti pelaa Tomkuetin läpi. Takakulmaa haistellut veto on kuitenkin sen verran voimaton, että mole koppaa.

4.36

0-2 zimppa(2+0), Dunbis(0+1) zimppa liimaa ja hieroo kiekkoa kiitettävästi ja kun pakitkin ajelevat molemmin puolin ohi niin täysin yksin maalin edessä ja kiekko etukulmasta sisään.

5.16 Kertonee jotain erästä. BSV:n erän vaarallisin tilanne syntyy kun Lode laukoo siniseltä kohti kilpikäden yläkulmaa, mutta myös osuen siihen kilpeen.


Täysin Firenzen erä. Molemmat pelaavat todella rohkeaa peliä Totti on jatkuvasti kolmantena hyökkääjänä ja hyökkäyspäässä on melkeinpä ylivoima. Seimiveikoille sattui jokunen virhe joista rankaistiin surutta.

saves: 3-4



2.erä


0.29

0-3 zimppa(3+0), Tomkuet(0+2) Tomkuetin autopassi b-pisteeltä hiukan onnekkaasti zimpalle kaikkien BSV pelaajien välistä. Veto napakasti kilven alta häkkiin. Samalla Hocke vaihtaa tulosveikkaustaan.

Hocke: 1-6. muistin aluks et tulee tiukka ku masta oli firel, mut ei se ollukaa.

4.32 Stapleton pelaa JTurron hyvään paikkaan, mutta vasenta yläkulmaa hakenut laukaus metrikaupalla ohi. ("Tuuliolosuhteet olivat epäreilut!)", huutaa innokas BSV-fani piippuhyllyltä.

5.15 Jälleen Stapleton arkkitehtinä ja nyt kokeilemaan pääsee Tassu. Passi lapaan ja suora sivallus viivasta. Hyvin takakulmaa kohti lähtenyt laukaus tyrehtyy kuitenkin maalinedusruuhkaan.

5.36 Kuljetusliike Stapleton jälleen vauhdissa. Komeat harhautukset ja kiekko JTurrolle maalin eteen. Suora veto osuu kuitenkin N-con hanuriin ja siitä muutaman sentin ohi tolpasta. Vaikea arvioida olisiko mennyt ilman kontaktia.


Firenzen erä tämäkin. BSV sai nyt luotua muutaman hyvän tilanteen tässä erässä, mutta ei epäselvyyttä kumpi ottelua vie.

saves: 4-1




3.erä


0.33

0-4 Totti(1+1), Tomkuet(0+3), zimppa(3+1) Nätti ja yksinkertainen syöttökuvio ja Totilta sähäkkä lakaisu ja siellähän se taas.

0.55 syöttörumba by zimppa&Tomkuet: Kiekkoa liikutellaan lavasta lapaan kunnes Tomkuetille tarjoutuu paikka onetimeriin, mutta veto jää hiukan löysäksi ja maalivahti saa itsensä väliin.

1.38

0-5 Totti(2+1), Tomkuet(0+4) Jälleen huikeaa kiekon hallussapitoa(liimaa!) ja tuloksena tyylipuhdas hit and run. Uhrina seimiveikkopuolustus. Eli suoraan vain päin ja lopulta läpi ja kiekko varmasti maaliin.

2.15 syöttörumba by zimppa&Tomkuet vol. II: Tällä kertaa osat vaihtuvat. Tomkuet puskee ohi puolustajasta ja passaa takatolpalle, mutta zimpankaan onetimer ei onnistu odotetulla tavalla.

2.27

1-5 Stapleton(1+0) Veto b-pisteen kaarelta viileästi sisään. Pieni nukahdus Firenzen puolustuksessa ja BSV:n kuparinen rikki.

2.34 Totti karkaa yksin läpi ja tällä kertaa koitetaan veivillä, mutta torsoksi jää vaikka maalivahti olikin vaikeuksissa.

2.45 Heti perään toisessa päässä ja nyt N-co pelaa Tassulle avopaikan, mutta suora laukaus ei uppoa vaan osuu maalivahdin massiivisiin patjoihin ja pakit korjaavat kiekon.

3.15 N-co pääsee jälleen järjestelemään onetimeria, mutta myös Stapletonin yritys takatolpalta päätyy suojuksiin.

3.29 Kiekko laidasta lähteneestä keskityksestä muutaman pelaajan kautta yllättäen Totti:lle maalin eteen. Täysin tyhjä maali ammottaa edessä, mutta jotenkin kiekko vain sujahtaa ohi maalin. Tuuli luultavasti kääntynyt, mutta piippuhyllyn bsv-fani on jo poistunut areenalta. Silence is gold.

5.01 zimppa kynää ja kynää ja ajaa sitten maalille. Oma yritys epäonnistuu, mutta ripariin pääsee Totti. Tyhjä maali jälleen, mutta nyt tuloksena tolppa.

5.40 Firenzelle avautuu 3v1 kun Seimiveikkojen se viimeinenkin kiinnostus on jo mennyt. Kiekko on zimpalla joka sortuu kuitenkin omaan näppäryyteensä ja Tassu korjaa kiekon.


Ottelu on ohi ja lukemat varsin selvät. Jotenkin jäi sellainen maku, että Beetlehemin Seimiveikot lähti peliin jo valmiiksi luovuttaneena. Hyökkäyspäässä ei uskallettu tehdä juuri mitään ja puolustuspäässä virheitä tuli varsin paljon. Firenze oli kaikilla osa-alueilla mitattuna parempi ja suuremmatkin lukemat olisivat olleet mahdollisia huolellisemmalla viimeistelyllä, mutta tämähän riittää mainiosti.

saves: 7-6
total: 14-11


tähdet:

*** Dunbis
** zimppa
* Tomkuet



Jälkitunnelmat:

Reportteri oli hetken aikaa hukassa, mutta saatiin kiinni läheisen nakkikioskin jonosta. Pienen kädenväännön jälkeen kaveri laitettiin ojennukseen ja muutama kommenttikin saatiin kalastettua.

Ensiksi nälkäinen reportteri suuntasi kohti Beetlehemin Seimiveikkojen koppia. Yllätyksekseen sankarimme kuitenkin huomasi kopin olevan tyhjä ja lähti juoksujalkaa kohti parkkipaikkaa. Sieltä tavoitettiin kiukkuinen Stapleton. Muut olivat jo painelleet tiehensä, mutta Staplella oli ongelmia Toyota Corollansa kanssa. Jäähdyttäjä kuulemma paukahtanut. Reportteri tarjoaa hömpsyt taskulämpimästä leiskapullostaan ja Stapleton heltyy antamaan pienet kommentit:

Stapleton: no olihan tuo meiltä kauden paskin matsi. törkeesti virheitä puolustuksessa ja arkailtiin hyökkäyksessä. vaa oli vastustaja kyllä selvästi parempi.

Stapleton murahtaa ottaa kassinsa ja katsoo sattuuko lompsassa olemaan hiluja HKL:lle ja katoaa horisonttiin.

Sitten on vuorossa Firenzen aatteet. Rakas reportterimme kävelee takaisin hallille ja ulko-ovelle asti kuuluu riemukasta naurua ja varsin humaltuneen kuuluista laulua. Reportteri seuraa ääntä ja siellähän se Firenzen poppoo istuu vaihtopenkillä edelleen kamppeet päällä ja valtava pullo Jim Beamia kiertää sälliltä toiselle. Kaikki tulivat kysymättäkin kertomaan kommenttejaan, mutta Dunbis oli vähiten päissään ni siitä sai jotain talteen.

Dunbis: Totin osallistuminen hyökkäyksiin takasi meille voiton. Tomkuet tarjoili....oota otan huikan....noni ja zimppa teki.

Enempiä ei irronnut ja järjestysmiehet alkoivat jo ajamaan Firenzen illan tähtiä vaihtoaitiosta, mutta tuloksetta. Reportteri istahti zimpan viereen ja viskiähän riitti. Sille tielle jäi reportteri ja näin tällä kertaa. Ensi kertaa odotellessa.
Tietoja
Tuomari: Tomekki
Lisätty: 22.03.2007 02:10

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.