Tilastot

Team Viru ValgeTeam Viru Valge - HC PenetratorsHC Penetrators 3-4

Tehopisteet

Team Viru ValgeTeam Viru Valge
ManZan 2+0=2
QkkeliQ 0+2=2
Rinoa 1+1=2
Teekkair 0+2=2

HC PenetratorsHC Penetrators
Habanzo 2+1=3
Joppela 0+0=0
renzody 2+2=4
Ubula 0+2=2

Raportti
Traktorien äänit leijuvat Muhoksen lähimaastoissa, kun kikeliigan sarjajohtajan ottelu oli aluillaan. Vastaan oli asettumassa Team Viru Valge, joka oli selvästi altavastaajana ennen peliä yöisen tähtitaivaan muodostelmien perusteella.
Paikalle oli saapunut myös ylimmän sarjaportaan muita edustajia todistamaan huippu jännittävää ottelua, mutta silloin se tapahtui - Haba saapui kentälle ja yleisö mylvi. Peli oli valmis alkamaan.
_________
1. erä
_________
Peli saa kuumottavan alun, kun ajassa 0.48 pienen sekaannuksen päätteeksi Manzan saa kiekon ja upottaa varman oloisesti Penejen maalivahdin ohi ja summeri kilahtaa voiton merkiksi.

Ottelu saa kuitenkin traagisen käänteen ajassa 1.35, eikä Virujen voitto näytäkkään itsestäänselvyydeltä, sillä Haba karvaa oivasti puolustajilta kiekon ja löytää pelisilmällään maalineteen vapaaksi jääneen renzodyn, joka sijoittaa tarkasti alakulmaan.

Ajassa 2.15 Haba lähtee ahneena maalia päin yksinläpi renzodyn vapautuksen seurauksena, mutta yleisö tyytyy syvään huokaukseen(OZ alkoi telkkarissa), sillä taituri ei löytänytkään maalinperukoille kiekkoa tällä kertaa.

3.53 renzodyn karvaaminen toimii ja hän löytää muutaman kurvin jälkeen Haban hyvästä vetosektorista, joka upottaa tuttuun tyyliinsä.

Ja vain tovi kerkeää vierähtää, kun Zambolaation kasvatilla on jälleen tilanne, mutta tällä kertaa pistenikkari laski väärin tuulen voimakkuudeen ja kike livahti hieman ohi takatolpan.

Ensimmäinen erä oli kiketystä suuntaan, jos toiseenkin, mutta Penet rakensivat huomattavasti vaarallisimpia paikkoja, vaikka itse hallinta oli vain näennäistä

Hallinta: 47 - 52%
Saves: 4 - 1
_________
2. erä
_________

Toinenkin erä saa hurjan alun, eikä yleisö meinaakkaan pysyä vauhdissa mukana, sillä kaikki seurasivat OZia. Mutta niin käy, että ajassa 0.21 renzody iskee pelureiden välistä tiukan lyöntilämärin joka löytää maskin ansiosta maaliverkon luokse.

Ajassa 2.08 mystinen maalitykki Haba löytää itsensä jälleen yksinläpi, tällä kertaa hieman onnenkantamoisen näköisen avauksen seurauksena, mutta pystyy kuin pystyykin harhauttamaan maalivahdin helposti.

Peliä näyttää kääntyneen täysin Penejen haltuun, kunnes se tapahtuu - Haba menettää kiekon ja Virut pääsevät hyvään vastahyökkäykseen, josta he rankaisevatkin harjoiteltun kuvion päätteeksi komean maalin. Manzanin toimiessa maalintekijänä.

4.16 Ubula toimii muurina siniviinan tuntumassa ja onnistuneen karvauksen seurauksena avaa hyvin Haban 1vs1 tilanteeseen, josta taikuri ei kuitenkaan pääse iskemään maalivahdin paraatiseivin johdosta.

Yhteenvetona toinen erä oli aavistukseltaan Penejen hallintaa ja heidän siniviivan muuri, joka oli verrattavissa Berliiniin muuriin aikoinaan, piti Virujen pelaajat tyysti alueeltansa poissa ja hekin onnekkaat, jotka läpi pääsivät, saivat luodin niskaansa alta aikayksikön!

Hallinta: 50 - 50%
Saves: 3 - 4

_________
3. erä
_________
Tässä vaiheessa yleisössä vallitsi hiljaisuus, sillä OZin salakavalat juonikäänteet pitivät vahvasti heitä otteessaan sekä Pollarin peluuttamatta jättäminen sai kaikkien mielen hiljaiseksi. Ehkäpä entinen FHR:n kasvatti keskittyi kuuntelemaan räppiä pelaamisen sijaan.

Kolmannen erän alkuhetkillä Penet pääsivät helpohkon näköisesti rakentamaan peliänsä Virujen alueelle, jonka puolustus näytti tällä kertaa keskittyvän enemmän hyökkäämiseen.

Korjaten hieman aiempaa väärinkäsitystä Penejen pelinrakennus näyttääkin tyssäävän keskialueelle Virujen tiukan prässin alla, jonka ansiosta Salama iskee näyttävien kynien päätteeksi maalin.

Aavistuksen myöhemmin ajassa 3.30 Virut meinaavat jälleen pamauttaa maalin, mutta tällä kertaa Penetraattorit ja Haba selviytyvät säikähdyksellä.

Ajassa 5.05 Virut aloittavat sulkemisen, joka antaa tuomarille vihdoinkin mahdollisuuden seurata Ozzia sivusilmällä, mutta yllättäen kohdalle sattuu sopivasti mainostauko, joten siitäkään ei ollut hyötyä.

Maalitilanne säilyy tyhjästä maalista johtumatta samana ja peli päättyy 4-3 voittoon Peneille.

Hallinta: 58 - 41%
Saves: 2 - 3
------------------
Kolmas eräs oli täysin tyysti Virujen hallintaan, jotka eivät kuitenkaan päässeet tasoittamaan peliään muutamasta paikasta huolimatta.

Yhteenvetona peli oli viihdyttävää kikeä, jossa kiekko liikkuin nopeasti paikasta toiseen ja maalejakin tuli.

Ottelun tähdet:
*** -Haba-
** Ubula
* T.Salama
Tietoja
Tuomari: Pyörälä
Lisätty: 20.03.2007 18:20

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.