Tilastot

UnforgivenUnforgiven - FC MalPoFC MalPo 2-3

Tehopisteet

UnforgivenUnforgiven
Ghosty 0+0=0
januzki 1+1=2
nuuska 0+1=1
Plaz 1+1=2
Vidual 0+0=0

FC MalPoFC MalPo
flooti 0+0=0
Joska 1+1=2
mumm 0+1=1
Smurffi 0+1=1
wert182 2+0=2

Raportti
Hockey Night in Pekkalandia


1.erä


2.01 Ruuhkaa Unforgivenin maalilla. Kiekko pyörii viivan läheisyydessä, mutta pakki korjaa läpyskän.

2.20 Plaz kynää minkä kerkiää ja päättää laukoa kun molarin edessä on läskiäkin enempi ku tarpeeksi, mutta rintapanssari paukahtaa ja ärräpäät lentelee.

4.10 Wertti ja Smurffi pitää omaa kivaa seinäsyöttöjen muodossa, mutta kun laukaus lopulta lähtee niin januzki heittäytyy kiekon tielle.

4.46

1-0 januzki(1+0), Plaz(0+1) Kaksikko pääsee lähes varkain 2v0 hyökkäykseen ja januzki kerkiää lakaisemaan laatan pömpeliin ennen kuin pakki ehtii iholle.

4.51

1-1 Joska(1+0) Ghosty pitänee ylimääräiset ylämäkijuoksut joukkueelleen pelin jälkeen, sillä se kuuluisa maalin jälkeinen vaihto jälleen esillä. Joska kävelee laidasta sisään ja veto molarin kainalosta....den glider in.

5.07

1-2 Wertti(1+0), Joska(1+1) Unitila vielä päällä kun Joska ja Wertti karkaavat 2v0 hyökkäykseen punaviivalta asti ja maali tuloksena tottakai.

5.39 Joska pääsee täysin yksin kokeilemaan maalivahdin refleksejä, mutta nyt yritys jäi hiukan ponnettomaksi ja jopa laukaus jäi syntymättä.


FC MalPo hallitsi pelitapahtumia kuten edeltä näette. Unforgiven kuitenkin paria virhettä lukuunottamatta pelissä mukana.

saves: 6-1



2.erä


1.39 Hyvä paikka Unforgivenillä, mutta nuuskan lähietäisyydeltä tykitetty kuti maalivahdin patjoihin.

2.19 Joska harhauttaa Vidualin kebabkioskille, mutta maalivahti tulee liian äkkiä eteen ja varsinaista vaaraa ei aiheudu.

2.34

2-2 Plaz(1+1), nuuska(0+1), januzki(1+1) Hienosti pelattu tilanne ja komia viimeistely. Yhden katsomoon eli "uh".

5.30 Kauhia Malpon painostus ja mole koppaa yhden toisensa jälkeen. Lähimpänä maalintekoa Kruuna.

5.45 Kiekko Smurffille keskustaan. Pari terävää potkua ja voimakas laukaus, mutta oikea tolppa tärisee areenalla varmaan vielä huomenna.

Tämä erä oli edellistäkin selvemmin FC MalPon kontrollissa. Unforgivenin maalivahti on pelaamassa vähintään Tommy Salon Lillehammerin esityksen kaltaista nappipeliä. Saa nähdä onko molarin tulevaisuuden näytötkin Salomaisia...

saves: 9-1




3.erä


1.40 Wertillä loistava paikka täräyttää malpot keulille, mutta raudat kolisevat jälleen ja jatkotilannekin aukeaa, mutta puolustus ja maalivahti hoitavat tilanteen.

1.58 Wertti pääsee jälleen kokeilemaan maalivahtia, mutta Tommy Salo tämä mies ei ainakaan ole. Hanska heilahtaa ja ei edes kimpoa selän kautta omiin.

2.40 Veskarilla lienee jo varsin hiki, mutta edelleen se vain kestää. Paljonkoha se Ghosty tolle jätkälle maksaa?

4.52 Plaz pääsee yksin läpi. Komeasti maalivahti ulos tilanteesta, mutta mumm kahvaa ja kahvaa ja kiekko talteen. Eihän tässä vissiin koukkuja ole päällä, mutta kovasti se siltä näytti!

5.05

2-3 Wertti(2+0), Smurffi(0+1), mumm(0+1) Nyt Werttiä ei pysäytä Salot eikä tolpat. Illan toinen täysosuma todella brutaaliin saumaan ja lätty lepää takakulmassa.


Kolmaskin erä FC MalPon hallintaa. Plazilla oli loistava paikka, mutta jotenkin se mumm vain kaivoi kiekon Plazilta ennen kuin kiekko oli maalissa. Eli numerot olisivat voineet olla toisinkin päin, mutta tulos kuitenkin täysin oikeudenmukainen. Unforgivenin maalivahti oli käsittämätön, mutta toisaalta koko kentän puolustuskin oli oivaa. Hyökkäyspeliä Unforgivenillä ei juurikaan ollut ja peli pyörikin FC MalPon hyökkäysalueella lähes koko pelin.

saves: 5-0
total: 20-2


tähdet:
***** Tommy Salo
*** Wertti
** januzki
* Smurffi


Neppailut ovat ohi ja hikiset miehet vaihtaneet siviilit ylle ja kävässeet saunan puolella. Nyt joukko illan tähtiä saapuu areenan prameaan kokoustilaan. Vuorossa on lehdistötilaisuus. Molemmista joukkueista saapui kaksi edustajaa ja välissä oli 10cm paksu luodinkestävä pleksi...kaiken varalta. Sana oli vapaa ja kommentteja illan ottelusta:


Unforgiven:

nuuska: Ei onnistuttu luomaan paikkoja tarpeeksi ja vastustaja teki paikat ja kuittas niistä. Eipä sille mitään voi. Lukemat ois voinu olla toisinpäin jos oltais tyhjään maalin saatu. Ja jos parasta pelaajaa haetaan niin se oli tällä kertaa selvästi Vidual.

januzki: Hyvin taisteltiin, mutta ihan ansaittu voitto malpolle. Harmittaaha tuo kun oli paikka mennä 3-2 johtoon. Kaveri kuitenkin koukki sen verran, että Plaz meni tyhjästä maalista ohi ja vastahyökkäys --> maali. Mutta ei siin...etiäpäin.



FC MalPo:

Smurffi: Hyvä peli meiltä muuten paitsi maalinteko tökki ja pahasti. Ansaittu voitto meille ja rispectit vastustajan maalivahdille. Terveiä ozoralle ja flootille.

Wertti: Tilanteiden valossa oli aivan meiä peli. Ois vaa pitäny rankasta 3-4 maalia enemmän. Unfoilla vastaavasti 1-2 vaarallista tilannetta.



Suuremmilta mellakoilta vältyttiin ja pelaajat poistuivat poliisisaattueessa areenan läheisyydestä. Ghosty koitti heittää Smurffia mädällä tomaatilla, mutta ohi män. Reportteri katoaa Tikkurilan yöhön ja palaa jossain kohtaa. Kiitos ja hyvästi!
Tietoja
Tuomari: Tomekki
Lisätty: 18.03.2007 19:22

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.