0.54 2-0 PWNAGEr (T.Salama)
5.20 3-0 PWNAGEr

Viru: 45% hallinta, 5 torjuntaa
S.S.K.: 54% hallinta, 3 torjuntaa

Alusta asti oli selvää että Team Viru Valge lähtee hyökkäämään. Suurin osa ensimmäisestä erästä pyörittiin S.S.K:n päädyssä. S.S.K:lla oli kaksi hyvää tilaisuutta tehdä maali Valgen puolustuksen rakoillessa. Pönssi oli ajassa 1.40 täysin vapaana, mutta osui tolppaan. Paria minuuttia myöhemmin Teekkair laukoi tarkasti alanurkaan PWNAGErin ja T.Salaman hyvästä esityöstä. S.S.K:n toinen hyvä tilanne oli erän lopussa syntynyt onetimer, joka kuitenkin päätyi suoraan maalivahtia päin.

Viru Valge jatkoi toisessa erässä siitä mihin oli ensimmäisessä jäänyt ja jatkoi hyökkäämistä. Yhdeksän sekunnin pelin jälkeen Teekkair antoi loistavan lätyn T.Salamalle, joka oli rynniä kiekon maaliin, mutta törmäsikin tolppaan. Suurin osa erästä oli tiukkaa puolustamista kummaltakin, mutta erän lopussa orke karvasi hienosti Justilta kiekon ja pääsi läpiajoon. Tämäkin tilanne päätyi myös tolppaan.

Viimeinenkin erä toisti ottelun teemoja. Nopea maali heti alkuun, kun Team Viru Valge sai helposti kaksi vastaan yksi hyökkäyksen. T. Salama syötti helpon oloisesti PWNAGErille FuckUpin ohi, joka teki kevyesti maalin. Maali pakotti S.S.K:n aggressiivisempaan peliin, ja viimeinen erä olikin ottelun viihdyttävin. Sissit hyökkäsivät pirteästi Pönssin, joka laukoi muutaman kerran hyvin kohti Virun maali, johdolla. Loppua kohden turhautuminen alkoi näkyä S.S.K:n otteissa ja viimeisellä minuutilla FuckUpin harhasyöttö meni suoraan PWNAGErin lapaan. PWNAGEr kiitti ja kumarsi, ryntäsi läpi ja teki päätöslukemat 3-0.