tikru2 0+0=0

02:26 0-1 suiq
04:25 Maple (Lapaluu, Salsa)

Poss: HC PU 56% HC RoikkuLämy 43%

Arvio erästä: Erä alkaa HC PU:n painostuksella. Parhaan paikan saa Maple Lapaluun syötöstä b-pisteiden väliin, mutta Roikkupakki torjuu heppoisen vedon. Kahden peliminuutin jälkeen RoikkuLämy siirtyy johtoon, kun PU:n käynnistäessä hyökkäystä Maple syöttää suoraan vastustajalle keskialueella. Tästä pääsee RL 2vs1-tilanteeseen ja suiq kuljettaa kiekon häkkiin. Maalin jälkeen PU jatkaa painostusta, joka lopulta tuottaa tulosta. Lapaluu laukoo viivalta kohti maalia, kiekko pomppaa Maplelle joka siirtää kiekon tyhjään maaliin. Erän viimeisellä minuutilla Roikku saa pari todella hyvää paikkaa, parhaassa paikassa tikru2:n kaukolaukaus osuu tolppaan.

--

01:39 1-2 Napoleon

Poss: HC PU 47% HC RoikkuLämy 52%

Arvio erästä: Heti erän aluksi PU käynnistää hyvän myllytyksen Roikkujen maalille. Lähimmäksi maalia pääsee Salsa, joka purjehtii läpi roikkupelaajiston, viimeinen lukko eli maalivahti pelastaa. Kun PU ei tunnu maalia saavan, RoikkuLämy rokottaa. Napoleon vuorostaan seilaa läpi PU-pelaajiston ja laukoo kiekon lähes tyhjään maaliin lähietäisyydeltä suiq'n maskatessa. Peli on lähinnä päästä päähän vyörytystä, molemmilla tuhannen taalan paikkoja joita kumpikaan ei pysty hyödyntämään. Erän puolivälin jälkeen PU saa otteen pelistä saaden jatkuvasti maalipaikkoja. Roikkupuolustus pelaa kuitenkin tilanteet hyvin pitäen pelaajat kulmilla tarkasti. Tauolla tilanteessa 1-2.

--

Poss: HC PU 46% HC RoikkuLämy 53%

Arvio erästä: Sekä PU että Roikku katkovat molemmat toistensa hyökkäykset varsin onnistuneesti, jo siniviivan tuntumassa. Erän ensimmäisen kolmen minuutin perusteella näyttää, että lisämaaleja ei tulla näkemään - mikäli peli pysyy vähänkään samanlaisena. Vajaan neljän minuutin siunaantuu tähän mennessä erän paras paikka, kun Pepsy avaa tikru2:n lähes läpiajoon, kiekko jää juuri ja juuri saamatta. Erän viimeisellä minuutilla RoikkuLämy yrittää herkeämättä kolmatta osumaa tikru2:n ja suiq'n pyöritellessä villisti. Lisämaaleja ei kaikesta huolimatta kuitenkaan synny, vaan RL kuittaa kaksi pistettä kotiin.