Myll 1+0=1
Näätä 0+0=0
Rebsy 1+0=1
Tsuna 0+0=0

Peli on alkamasa, tunnelma aivan katossa! Omasta mielestäni ennakkosuosikki otteluun on Aaltoliike, mutta luultavasti on tulossa todella tasainen ottelu. Kassellaan..

1.erä:

Vajaa minuutti pelattu, kun Darts pääsee _ihan_ vapaasti läpi, mutta iha jäinen ratkaisu.

Erä pelataan tasaista peliä, kumpikin joukkue luo hyviä maalipaikkoja mutta viimeistely entyy hieman. Tuloksena maaliton erä siis.

2.erä:

Noniin, nyt saatiin kentälle eliittihyökkääjä Myllaro, joten luvassa maaleja!

Ja heti! 0-1 by Myllaro!
-> Adinho kusasee vähän, josta Myllis tottakai rokottaa!

1-1 by Adinho!
-> Nousee REDUX-pelaajan rinnalle ja laukoo kahden pelaajan edestä maalin etukulmaan.

Tsuna seilailee muutaman kerran kiekosta ohi, josta PU saakin hyvän hyökkäyksen REDUX-päätyyn, ei tulosta..
..icing by aaltoliike

2-1 by Ozolinsh!
-> 3vs1 maalineessä, josta Ozolle pomppaa kiekko ja hän laukoo takakulmaan.

Tässä erässä PU pyöritti selkeesti enemmän ja loi kokoajan ihan hyviä maalintekopaikkoja.

3.erä:

Jooh, alkaa ottelun kolmas ja ratkaiseva erä.
Nyt on Tsuna vaihossa, niin voi syntyä jonkinlaista tulostakin..

Aaltoliikkeellä paikka, josta seuraa..
.. Violent behavior by Myllaro!

3-1 by Darts (Ozolinsh, Lapaluu)
-> Lapis ja Ozo pelaavat vapaan vetopaikan Dartsille ja hän laukoo takuuvarmasti maalin.

4.28 Eka sulkeminen REDUXilta, tästä se alkaa, takaa-ajo nimittäi!

Ja heti, 3-2 by Rebsy!
-> Hieno maali, enkyl nähny!

Lopussa oli viel jonkinlaista myllyä Aaltoliikkeeltä, mutta eivät saaneet tasoitusta, joten aika ansaittu voitto PU:lle lukemin 3-2!