Turisas 0+0=0
Örkki 0+0=0

Ei tilastomerkintöjä

Poss: FC MalPo 50% Les Boys 49%

Arvio erästä: Ensimmäinen erä alkaa varsin tylsästi keskialueen säätelyllä ja kiekon pyörittelyllä omalta toiselle. Parhaan paikan erässä luo Les Boys - mummo menettää omalla alueella kiekon Iirolle joka pääsee lataamaan vapaasti, maalivahti kuitenkin koppaa kiekon haltuunsa. Loppuerässä Malpo saa pientä painostusta päälle, mutta ei pyöritystä kummempaa.

--

02:58 0-1 wihtanen
03:47 1-1 mumm (Kruuna, Joska)
04:45 2-1 Smurffi (Kruuna, Joska)

Poss: FC MalPo 47% Les Boys 52%

Arvio erästä: Toinen erä alkaa Malpon vyöryttäessä sekä pelaajia että kiekkoa kohti Boysien puolustusaluetta. Noin minuutin kohdalla Kruuna pääsee vetämään maskin takaa, Joska on ohjata kiekon maaliin mutta toisessakin päässä maalivahti on hereillä. Niin kuitenkin käy, että ennen kuin erän puoliväli ehtii nähdä päivänvalon, wihtanen-Mazter kaksikko pääsee 2vs1-tilanteeseen. Wihtanen ei epäröi, vaan iskee kiekon takanurkkaan. Tästä ei Malpo kuitenkaan hyydy, vaan seuraavasta hyökkäyksestä mumm pääsee vetämään MZA:n takaa kiekon aivan tyhjään kulmaan ja tuo Malpon tasoihin. Seuraavaa maalia ei tarvitse odottaa kuin vajaa minuutti, kerta Malpo vauhtiin pääsi. Smurffi pistää napakan laukauksen kohti maalia, väliin osuu Lesbo-pakki ja kiekko liruu hitaasti mutta varmasti maaliin. Loppuerässä ei tapahdukaan juuri mitään.

--

04:24 2-2 wihtanen
05:37 3-2 Kruuna (Joska, mumm)

Poss: FC MalPo 45% Les Boys 54%

Arvio erästä: Kolmannessa erässä käy jo ensisekunneista ilmi, että peli tulee olemaan varsin tiukka loppuun asti. Parhaan paikan noin kolmen minuutin pelin jälkeen hankkii mumm, joka veivailee itsensä vapaasti maalin eteen, Iiro ja molari kuitenkin pelastavat hädin tuskin. Malpo ottaa pelissä hienoisesti hallinnan ja pitää kiekkoa hallussaan, kunnes mumm hukkaa kiekon Iirolle joka pääsee vetämään. Molse kimmottaa kiekon sivuun, jatkokiekossa on sama mies mutta Malpo saa kiittää torjunnasta uskomattomasti venynyttä maalivahtia. Malpon johto ei kuitenkaan kestä loppuun asti, vaan neljän minuutin ohituksen jälkeen wihtanen pääsee napauttamaan b-pisteen kaarelta ottelun toisen osumansa, ja Lesbot tasoihin. Paikkoja on tasaisesti molemmilla joukkueilla tasoituksen jälkeen ja lopulta nähdään huikea ratkaisu. Malpo kuljettaa kiekkoa kohti hyökkäyaluettaan, Kruuna saa siniviivalla kiekon ja MZA aavistaa väärin. Kruuna vapaasti läpiajoon ja kiekko tarkasti ohi Lesbo-molarin - Malpo johtaa jälleen, tällä kertaa 3-2. Lukemat kestävät paria hyvää Boysien paikkaa huolimatta loppuun asti ja Malpo korjaa pisteet tiukan taistelun jälkeen.