takapihan pahamaineiset kollikissat haastavat turhiksen petolauman illan koitoksessa.
Nähtäväksi jää kumpien kissojen kynnet o terävämmät!

1.erä

00:20 jokruista kolleihin napattu tomekki laukoo ja sivuverkko pöllähtää
03:09 Herra koittaa ujuttaa kiekkoa moken taakse tuloksena vain väkivaltaista käytöstä.
05:10 Goljatti ja herra pelaavat hyvin yhteen josta syntyykin oiva paikka. hextall valppaana
05:49 Dark pääsee koittamaan Hurmeen nykykunnon. hyvä se oli.
06:00 tööt!

aika misuilua oli ensimmäinen erä. kynnet esiin molemmat jengit tokaan erään kiitos!

2.erä

06:45 -zippi- vetää odottamattomasta paikasta hyvän kudin.hextall venyy.
07:45 Tuutsi vetää ja... Kyllä! se osuu samalle seinälle maalin kanssa!
08:50 ***0-1 Herra (-zippi-,-) Kauhia sumppu mistä ekaks vetää Herra. pomppukiekko josta zippi ja herra vuorotellen koittavat.herra osuu.
09:10 Manerna koittaa kaukaa. Hurme ei järky.
10:40 Barco antaa kollien suorituksesta viiltävän analyysin:\"Ollu ihan mielenkiintosta.isotissinen blondi\" päätelkää itse tuosta.
11:45 Tomekki pääsee koittamaan. sen verta on incan CCM tiellä että veto hidastuu tarpeeksi paljo Hurmeen reflekseille.

Tokassa erässä saatiin maali! Mut silti vieläkin aika puolustusvoittosta peliä ollu. joskohan jo ne pedot heräis kolmannessa erässä.
kahtotaan mitä tapahtuu.

12:30 Herra tekee jalkakynän.
13:00 TOmekki koittaa jälleen kaukaa. ei natsaa
13:52 zippi osoitti mieltään maila pitkällään. tuomari joutui poistamaan kyseisen pelaajan areenalta.Goljat oli jo riisunut hokkarinsa.onneksi oli vielä kassi mukana hallilla!
14:04 zippi pääsee takaisin peleihin.
14:30 manernan oiva syöttö mutta Dark ei tajua laukoa vaan jää kummastelemaan hyvää syöttöä.
17:20 Meinaa HIFK:ille avautua hyvä paikka mutta paitsio.
17:30-18:00 hirveä mylläkkä hifkin maalilla mistä kuitenkaan ei kumiläpyskä maaliin eksy.

Kuten raportista näkee ei paljoa jäänyt lapsenlapsille kerrottavaa pelistä. 1-0 ja sillä sipuli.