Turisas 3+0=3
Örkki 0+2=2

1.Erä

Maaliton

Melko pelailua molemmilta. Vain yksi pelikatko koko erän aikana? Jupitereilla muutama maalinteko paikka, mutta kiekkoa ei tolppien väliin saatu. Jupiter hallitsi erää aavistuksen verran.

2.Erä

02.02 0-1 Iiro (Kliger, Örkki)

Kliger antaa viivan tuntumasta loistavan passin Iirolle, joka ei erehdy hyvästä vetopaikasta. Takanurkka.

***soopa on goalie area

LB pääsi maalinsa jälkeen paremmin peliin mukaan, tuntui että Jupitereiltä hieman pasmat sekosivat maalista. Avaukset eivät aina oikein osunut nappiin, LB katkoi hyvin hyökkäyksiinlähtöjä. Jupiter hallitsi silti erää, mistä kertoo 60% poss.

3.Erä

00.50 0-2 Iiro (Örkki, Sugar)

Les Boys pyörittelee, ja pienen kuvion kautta Iiro iskee illan toisensa!

01.38 0-3 Kliger (Sugar)

Kliger nousee laidalta ja pyssyttää tolpan juureen, eikä Ilppa ehdi kiekkoa pysäyttämään.

02.31 0-4 Iiro (Sugar)

Iiro iskee maalinkulmalta hattutemppunsa! Sugarkin tekee omanlaisensa, elikkä illan kolmannen syötön!
Murhaava erän alku Les Boyssilta, ja Jupiterilta peli karkaa käsistä.

***icing by Team Jupiter

4 minuutin kohdalla Örkillä paikka ja hän on yksin maalilla, muttei nosta kiekkoa ohi Jupsien maalivahdin! Ilppa ja Zakka antavat Montrealia selkään.

Viimeisellä sekunnilla Zakalla on vielä paikka kaventaa, mutta LB:n maalivahti pitää nollansa ja peli on päättynyt! Viimeinen erä kuitenki selvää LB:n hallintaa.

0-4 Lespoyssien voittoon! Lukemat eivät koko totuutta pelistä kerro, mutta ehkäpä LB oli sitten hieman parempi viimeistelyssä.