FC KiviniemiFC Kiviniemi - Masters of The UniverseMasters of The Universe 3-3

arche 1+1=2
Delpiero 1+1=2
MJ-jörri 0+1=1
öbe 1+1=2

Timppe vetelee niinku melkein nimikaima Timpe, vankilaan joutais ku tollee sooloilee, ainakin 3 kertaa magito vapaassa paikassa ja arjen sankari yrittää ite läpi. Joukkuepeli, mitä se on? Muuten melkosen tasanen eka erä tähän saakka.

1-0 Lorenzo (timppe)
2-0 Timppe (lorenzo, magito)

Noniin, sai tuomari heti jauhot suuhun hiivan kera, ku alkaa mussuttamaa. :D Sieltähä se rautaruukin teräsmies tulee ja iskee heti päin naamaa 1+1 :D
Tuomarin oma pitkätukkaki nappas syöttöpongon maaliin.

saves:

kiviniemi 3
motu 3

-----------------------------------

Magito taitaa pelata sillä kipsatulla kädellään, sellaselta näyttää touhu erän alussa. Annan tähdet näin keskellä erää, Karjaan cowboy vetäs -3* olemalla enemmän kujalla ku kalju britney.

2-1 arche (öhman, delpiero)
2-2 öhman

Tästä näköjään tuli itseääntoteuttava ennustus, 2x magiton mies.
Toka erä meni täysin motulle.

saves:

kiviniemi 3
motu 1

MUTTA MITÄ TÄMÄ ON, TUNTEET KUUMENEVAT MATKALLA KOPPIIN?!?!
Kiviniemen mielestä motu teki lagimaalin?!
KENEN ON VASTUU?
Ehkä kolmannessa erässä nähdään räjähdyksiä, ehkä tulee muutos tähän hmv-kiekkoon. ehkä.

2 ensimmäistä minuuttia: icing icing offside icing icing
Ei paljoa jälkipolville kerrottavaa..
Olinko muka väärässä odottaessani edes JOTAIN tältä erältä? :(
EN NÄKÖJÄÄN, 15 sekuntia edellisestä tekstistä iskee kiviniemi komealla keskityksellä!

3-2 Toeni (Timppe)

Motu nosti hyökkäystään ja nyt kiviniemet yrittää vastahöökeillä puhkoo pulustusta.
Kylläpä on kiviniemen pojjaat hyökkäyspäässä kovin itsekkäitä, aina vedetään ite.
Motu taasen yrittää rakennella joukkuepelillä paikkoja, pari hyvää olikin, mutta ei tasan mene nallekarkit.

OIJOI, DRAMAATTINEN TASOTUS AJASSA 17.56!

3-3 Delpiero (jörri, arche)

JOPA OLI SYÖTTÖ, nätti lätty tyhjälle puolelle ja delpierolle aikaa käydä vaikka kahvilla ja tupakalla.

saves:

kiviniemi 3
motu 4

Noh, kaikenkaikkiaan ottelun kuvaan sopiva tasuri, vaikkakin kyseenalainen maali oli motun 2-2 tasoitus.