ExcelsiorExcelsior - Marshallsaarten MainiotMarshallsaarten Mainiot 6-4

lerpsu 1+1=2
Pylle 1+1=2
uhkeeC 0+2=2

Odotettavissa oli tiukka ja vähämaalinen peli, mutta maalejahan sitten tulikin.

0.05 MM aloittaa todella lujaa ja iskee välittömän paineen. uhkeeC lähettää tarkan keskityksen maalin eteen, mutta joulumies laukoo maalivahdin varusteisiin.

00.45

1-0 Smolle(1+0) Kesken MM painostuksen kiekko ajautuu Smollelle laitaan. Pari terävää potkua ja tarkka laukaus takakulmaan.

1.10 uhkeeC pääsee avoimeen vetosektoriin, mutta verrattaen tulinen veto paukahtaa pystyrautaan.

2.01

1-1 plox(1+0), joulumies(0+1), Pylle(0+1) Hyvin sihdattu laukaus b-pisteen kaarelta tolpan kautta ohi hölmistyneen kiipperin.

2.50 uhkeeC kynäilee koko Excelsior joukkueen sille kuuluisalle kebabkioskille, mutta laukaus ei olisi mennyt edes jalkapallomaaleihin.

3.10

2-1 Smolle(2+0), Sodexho(0+1) Maalivahti suorastaan väistää Smollen b-pisteiden välistä lähteneen kudin ja Excelsior kiittää ja kuittaa.

Erää hallitsi MM, mutta paikat käytti Excelsior. uhkeeC purki tuskaansa viattomaan maalivahtiin vielä ajassa 5.17. Tuloksena violent behaviour.

0.19 Excelsior pakotetaan laittamaan heti pitkä Marshallsaarten Mainioiden lyödessä jälleen valtaisen paineen erän alkuun.

0.20

2-2 Pylle(1+1) Pitkäkiekko kostautuu kun Pylle sooloilee kiekon suoraan aloituksesta sisään.

1.36

2-3 joulumies (1+1), uhkeeC(0+1), plox(1+1) uhkeeC lähettää loistavan lätyn kulmasta maalin edessä odottelevalle joulumiehelle joka puskee kiekon tyhjiin.

2.45 Smolle harhauttelee MM puolustuksen aivan solmuun, mutta laukaus on voimaton ja maalivahti torjuu.

4.54

2-4 joulumies(2+1), uhkeeC(0+2) Hyvä levitys laitaan uhkeeC:ltä ja joulumies lähettää varsin löysän laukauksen ja pienestä kulmasta, mutta maalivahti auttaa sopivasti ja kiekko räpyläkäden kainalosta tolpanjuureen.

5.50 Mainiot keskittyivät varmaankin jo erätaukovirikkeisiinsä, sillä Excelsior sai kaikessa rauhassa rakennella hyökkäyksen joka johti avopaikkaan, mutta maalivahti pelasti Mainiot.

Tasainen erä. Peli aaltoili, mutta tässä erässä Marshallsaaret olivat sitten tehokkampia paikkojen suhteen.

1.00 Excelsior tulee todella lujaa päälle ja tilanteita satelee. MM pakotetaan heittämään kiekko pitkäksi.

1.14

3-4 Sodexho(1+1) Kiekon menetys b-pisteen tuntumassa ja Sodexho laukoo lähes samantien. Keskelle suuntautunut laukaus sujahtaa maalivahdin suojuksista sisään. Imuri etten sanoisi.

2.15 MM pääsee luultavasti eränsä ensimmäiseen kontrolloituun hyökkäykseen. uhkeeC harhauttaa pakin, mutta maalivahti torjuu laukauksen. Kiekko jää kuitenkin pyörimään maalin eteen ja excelsiorpakki on sohaista kiekon omiin, mutta ei kuitenkaan.

2.44

4-4 Sodexho(2+1), Betahocky(0+1) Sodexho siirtää viileästi kiekon hyvästä vetosektorista etukulmasta sisään.

3.30 Tilanne näyttää Mainioiden kannalta todella heikolta. Excelsior hakee kiivaasti johto-osumaa ja paine on valtaisa.

4.00 Kesken Excelsior paineen MM saa hyökkäyksen aikaan. Keskitys laidalta johon uhkeeC pääsee tökkäämään mailansa, mutta lepsu veto on maalivahdille helppo pala.

4.12

5-4 Sodexho(3+1), Smolle(2+1), Betahocky(0+2) Sodexho pääsee sutimaan kiekkoa aivan maalivahdin nenän edessä. Maila ehti kiekolle ennen goalien isoa hanskaa ja tulos näkyy taululla.

5.56

6-4 Sodexho(4+1), Smolle(2+2) Smolle heittää hienon avauksen ja kärkkymässä ollut Sodexho kiitää karkuun. MM pakit kirjoittelivat vissiin jo alistuneita "kts gg" repliikkejä. Sodexho laukoo tyynen rauhallisesti vasempaan yläkulmaan ja...se on siinä.

Erää hallitsi suvereenisti Excelsior. Joukkue nousi erässä 2-4 takaa-ajoasemasta 6-4 voittoon. Lienee Marshallsaarten Mainioillakin peiliin katsomisen paikka, sillä joukkue pelasi 2 erää todella kontrolloitua ja hyvää peliä. Lieneeköhän kesätreeni ollut luokkaa Jokerit 2005-2006 kun kunto tuollalailla loppuu?

IS-tähdet:

*** Sodexho (Todella näkyvässä roolissa ja tehot puhukoon puolestaan)

** Smolle (Yhteispeli Sodexhon kanssa ihailtavaa eritoten viimeisessä erässä. Laukoo paljon ja mies avasi kauden syöttötilinsä. Ahne?? =))

* uhkeeC (Kolmannessa erässä romahtaneen MM ryhmän selvästi dominoivin pelaaja. Rakensi monta hyvää paikkaa pelikavereilleen. (0+2) tehot, mutta hurjempiakin tarjottiin. Itselläänkin oli useita paikkoja, mutta ei saanut sisään tällä kertaa.)
Tuomari: Tomekki
Lisätty: 19.02.2007 23:53