sotis 1+1=2
Viisumi 1+0=1

1. erä

0-1 sotajermu (OthoKhyl)
Pieni sekaannus puolustuksessa ja sotajermu tykittää OthoKhylin syötöstä tolpan viereen 0-1.

1-1 Napoleon (tikru2,Sorokin)
Syöttelyn jälkeen napoleon pääsee b-pisteen tuntumasta vetäisemään 1-1:en.

Ensimmäinen erä oli tasaista vääntämistä jossa maalipaikat hyödynnettiin hyvällä prosentilla
kummallakin puolella.

2. erä

suiq laittaa vetopassin tikrulle mutta Longi ehtii viime hetkellä väliin ja estää Roikkulämyn johtoon menon.

2-1 tikru(suiq, Jantunen)
Lähes samanlainen kuvio ja tällä kertaa se onnistuu.

tikru2 pujottelee ja onnistuu laukaisemaan, saa vielä riparinkin itselleen mutta ei onnistu maalinteossa.

Napoleon pääsee nenäkkäin maalivahdin kanssa mutta ei onnistu raapaisemaan maalia.

Roikkulämyllä selvästi enemmän paikkoja toisessa erässä mutta pientä paikkojen tuhlailua oli.

3. erä

Jantunen vetopaikkaan, maskimiehiäkin on, mutta veto viuhuu hiukan ohi.

2-2 Viisumi (sotajermu, OthoKhyl)
OthoKhyl passaa sotajermulle joka menee maalin taakse ja zippaa maalin vierustalta maalin eteen Viisumille joka rämppää maalin.

Roikkulämy tuhlasi suhteellisen paljon paikkoja ja tarkemmalla sihdillä peli olisi ollut heidän, toki RB:n puolustuskin oli edessä mutta enemmän se puolustus oli tiellä toisessa päässä, mutta eipä niitä maalipaikkoja RB:ltäkään puuttunut.