Geoffrion 0+1=1
Hokiolli 1+1=2
keppi 1+0=1
soopa 1+2=3

peli pyörii vahvasti habsin alueella ja habs pääseekin vain harvoin yli keskialueen. 1-0 syntyy suht vaarattomasta tilanteesta jossa habsin puolustaja mokaa, antaa kiekon kulmassa soopalle joka siirtää maalin edessä vapaana olleelle hokiollille. 2-0 on jälleen osoitus jupiterien tämän erän väkevyydestä. gunner tekee, soopa ja ilppa merkitään syöttäjiksi. erän loppupuolella jupiterin harhasyöttö omalla alueella jonka nappaa preda ja siirtää sen sivuttain mutille joka rankasee vasempaan alakulmaan 1-2.

hallinta 46-53

habs saa otetta erästä ja pitää kiekkoa vahvasti jupiterin alueella. painostus tuottaa tulosta kun epäselvien kiekonliikkeiden jälkeen saarinen kiskaisee predan ja mutin syötöstä suht pienestä kulmasta vasempaan ala-hanssoniin 2-2.

hallinta 50-50

habs on mennä johtoon heti erän alkuun kun preda siirtää kashmirille siniviivalle joka kiskaisee tyhjään kulmaan mutta YLI maalin. WTF. ajassa 3:40 viimeistä erää kashmir jää yksin alimmaksi tilanteessa jossa soopa ja hokiolli puskee päälle. olli siirtää ja soopa seilaa ja vetää tilanteeksi 2-3, habs-puolustajan ja lörpön vedon saattelemana. 5:15, habs tsippailee maalin edessä vaarallisesti. ei uppoa, mutta peli suljetaan. ei tasoitusta.

hallinta 37-62

yhteenvetona, jupiter hallitsi hienoisesti, habsilla oli hetkiä ja jopa painostusta, mutta tässä tapauksessa tasapainoisemmin pelannut joukkue voitti.