Poron kommentti: "j veikkauksia kehiin. 8-1"

03:56 0-1 Smolle (Sodexho)
04:48 0-2 Smolle
05:14 1-2 Alfred

Poss: FHR: 51% Excelsior: 48%

Arvio erästä: Erä alkaa mutadivarille tyypillisellä laiskottelulla ja tylsällä kiekonsiirtelyllä joka ei johda mihinkään. Lopulta kuitenkin Excelsior pääsee yrittämään, kun Smolle kikkaa helposti koko FHR-pakiston kaffepauselle pistäen kiekon pömpeliin. Tästä vain hetki myöhemmin samainen mies vetää löysän vedon kohti FHR-maalia lähes keskelle, mutta molari liukastuu ja kiekko liruu sisään. Aivan erän lopussa FHR kuitenkin saa kavennuksen aikaan, kun Alfred pujottelee koko Excelsior-pelaajiston kujalle ja lykkää kiekon pömpeliin. Tauolle tilanteessa 1-2.

--

Poron kommentti: "2-2 SDDLT (1+0) Alfred (1+1) TENKRAT"

04:08 2-2 SDDLT (Alfred)
04:46 3-2 Alfred (IronShake)

Poss: FHR: 48% Excelsior: 51%

Arvio erästä: Toinen erä oli keskialueella pelaamista ja kohtuu tylsää lätkimistä päästä päähän. Puolisen erän pelaamisen jälkeen FHR ottaa ohjat käsiinsä ja menee alle minuutissa 1-2 tappioasemasta 3-2 johtoon - ja pelissä aivan uusi syke. Lopun erästä FHR hallitsee vahvasti, kuitenkin lisämaaleja tekemättä.

--

Poron kommentti: "vähänkö hienoa jos fhr ei pelaakkaan ensimmäistä jaksoa ilman voittoa"

05:02 4-2 IronShake (SDDLT) TM

Poss: FHR: 60% Excelsior: 39%

Arvio erästä: Kolmas erä oli vähintään yhtä tylsä kuin kaksi aikaisempaa, joten suurempaa raporttia ei viimeisestä erästä heru. Posessionit kertovat lähes kaiken tarvittavan. Viimeisellä minuutilla Excelsior yrittää tasoitusta ilman maalivahtia, mutta tulosta syntyy vain toiseen päähän IronShaken iskiessä kiekon tyhjään häkkiin. FHR:lle pisteet, ansaitusti. FHR liigaan!