Smurffi 0+0=0
Ukki 1+0=1

03:31 1-0 Fleda (Tenkrat)

Poss: Kuolema: 49% FC MalPo: 50%

Arvio erästä: Ensimmäinen erä oli puoliväliin asti tylsähköä pyörittelyä, mutta heti sen jälkeen alkoi tapahtua. Tenkrat syöttää Fledalle aivan maalinedustalle, joka tällää kenenkään vartioimatta kiekon takanurkkaan ja lukemiksi 1-0. Loppuerän aikana ei sitten tapahdukaan yhtään mitään, joten tauolle Kuoleman johtaessa siis 1-0.

--

Ei tilastomerkintöjä

Poss: Kuolema 44% FC MalPo: 55%

Arvio erästä: Erän alkua hallitsee Malpo, ja saa luotua pari hyvää paikkaa - esimerkkinä Smurffin kova laukaus joka suuntautuu aavistuksen maalin ohi. Seuraavasta Kuoleman hyökkäyksestä aukeaa Ndurille avopaikka Tenkratin syötöstä takakulmalla, mutta maalivahti koppaa kiekon. Loput erästä pelataan lähes surffaillen, ja jälkipolville ei jää siitä mitään mainittavaa.

Poss: Kuolema: 47% FC MalPo: 52%

Arvio erästä: Kolmas erä alkaakin räväkästi: vain seitsemän sekuntia taulussa kun Tenkrat purjehtii laidasta läpi Malpo-puolustuksen - iskien samalla kiekon takanurkkaan. Ja kun on vauhtiin päästy, niin antaa mennä vaan. Tenkratin osumasta vain 13 sekuntia myöhemmin samainen mies läpiajossa, kikkaa nätisti maalivahdin ja pistää rannarille kiekon häkkiin. Malpon selkäranka tuntuu katkeavan viimeistään, kun Fleda vähän päälle minuutin pelin jälkeen pistää kaukolaukauksella pelin 4-0. Suurinpiirtein erän puolimatkankrouvin tienoilla Malpo yrittää nousta peliin mukaan luoden paikkoja, mutta mikään ei tunnu uppoavan. Yritykset katkeavat viimeistään hyvää ottelua pelaavaan Kuolema-molariin. Kun viimeinen minuutti on alkamassa, Tenkrat iskee romuttavan osuman 5-0 lähes täsmälleen samanlaisella vedolla kuin Fleda aiemman osuman. Vielä kuitenkin Malpo saa kuparisen rikki, aivan viimeisellä minuutilla kun Ukki survoo kiekon väkisin maaliin. Maali ei kuitenkaan varmasti tyydytä FC MalPoa, joka jahtaa edelleen ensimmäistä voittoaan. Kuolema korjaa itselleen hyvällä esityksellä kaksi pistettä ja nousee liigassa ykköseksi.