Geoffrion 0+0=0
huuhkaja 0+1=1
keppi 1+1=2

4:58 1-0 Sekka (Herkula)

Lievähköä SSK-painostusta koko erä mutta tekopaikat ovat kortilla. Toisessa päässä huuhkaja pääsee puolittain karkuun erän puolivälissä SSK:n sähläillessä keskialueella, mutta veto osuu tolppaan. Erän ainoa kunnon tekopaikka SSK:lla johtaakin sitten maaliin Herkulan karvatessa kiekon päädyssä ja syöttäessä maalin eteen Sekalle joka vetää takakulmaan 1-0. Torjunnat kertovat erästä olennaisen.

S.S.K. saves: 0, poss 53%
Team Jupiter saves: 1, poss 46%

7:26 2-0 Modano (Sekka, Pönssi)
x:xx 2-1 gunner (Flashey, huuhkaja)
11:40 3-1 Modano (Pönssi, Scott)

Toinen erä menee enempi SSK-painotteisesti kuin ensimmäinen ja heti erän alkuun mokke koppaa Modanon ja Sekan vedot. Pyöritys tuottaa pian kuitenkin tulosta, kun Sekan vetopassi löytää Modanon maalinkulmalta, josta on helppo työ tökätä kiekko tyhjiin.

Jupiter pääsee maalin jälkeen peliin hetkeksi kiinni ja saa pari terävää hyökkäystä, ensin Sekka torjuu maalin edestä Flasheyn kohti tyhjää maalia matkalla olleen kudin. Seuraavasta hyökkäyksestä nopeiden syöttöjen päätteeksi gunner vetää pienehköstä kulmasta kavennuksen 2-1.

Maalin jälkeen pelin painopiste siirtyy taas Jupiterin kenttäpuoliskolle. 5:n minuutin kohdalla Scott ja Pönssi siirtelevät nopeasti siniviivan tuntumassa keskenään vetopaikan Pönssille, mutta Modano on väärässä paikassa maalin edessä ja torjuu vedon joka olisi muuten mennyt maaliin. Aivan erän lopussa SSK:n karvaus päädyssä tuottaa jälleen tulosta ja Modano pistää löysän kudin takakulmaan lähietäisyydeltä.

S.S.K. saves: 1, poss: 56%
Team Jupiter saves: 6, poss 43%

14:06 3-2 Flashey (gunner)

Kolmannen erän alku menee tuomarilta jokseenkin ohi muiden aktiviteettien takia. Jupiterin kavennuksesta ehtii näkemään sen verran, että kyseessä oli tyypillinen maskimaali.

SSK:lla on tämän jälkeen paikkoja viimeisessä erässä lukuisia varsinkin Modanolla, mutta vapauttavaa johtomaalia ei saada aikaan. Jupiterin paikat jäävät yhteen gunnerin kutiin joka viuhuu niukasti takatolpan ohi. Jupiter ei saa enää kunnon loppurynnistystä aikaan ja SSK pelaa viisaasti viimeisen minuutin pitäen vain kiekkoa hallussaan. Ansaittu voitto SSK:lle, vaikka numerot olivatkin tiukat.

S.S.K. saves: 2, poss: 57%
Team Jupiter saves: 4, poss 42%
Tuomari: Ozolinsh
Lisätty: 10.02.2007 22:41