Tilastot

Masters of The Universe - Narrilauma 8-5

Tehopisteet

Masters of The Universe
Delpiero 1+3=4
Femma 1+1=2
Hulk 0+2=2
MJ-jörri 1+0=1
Potaichuk 1+2=3
öbe 4+1=5

Narrilauma
CodeFX 0+0=0
darby 2+1=3
Emperorr 0+0=0
Mabo 1+0=1
Sundström 0+1=1
Walkeri 0+0=0
Widing 2+0=2

Raportti
Peliin lähdettiin harvinaisesta tilanteesta: kentälle ja vaihtopenkille oli eksynyt enemmän päitä kuin koko katsomoon yhteensä. Vastaan asettuivat MotU ja Narrit molemmilla yhden ottelun mittainen tappioputki. Pelin jännitävyys näkyi varsinkin MotUn taktiikkapalaverin venyessä pitkäksi ja vastustajan jo lämmetessä

1.Erä:
MotU: He-Man - Jörri - öhman - Potaichuk
Narrit: Emperorr - Mabo - Walkeri - Widing
Narrit aloitti pelin selkeästi terävämmin ja jo kuuden sekunnin pelin jälkeen Walkeri pääsi ampumaan paikasta, josta kuka tahansa muu olisi varmasti laittanut kiekon ylämummoon.
Tilanteen jälkeen kiekko kuitenkin pyörii MotUn päädyssä ja Widing räiskäisee kiekon maaliin.
00:29 0-1 Widing
Maalin jälkeen peli palloilee hetken päädystä päätyyn, mutta MotU saa hieman otetta pelistä ja öhman rankaiseekin hulppean kuvion päätteeksi.
02:33 1-1 öhman (He-Man, Potaichuk)
Narrien novialotustaktiikka ei tuota tulosta kaikkien rynnätessä omiin suuntinsa ja MotU pääseekin onettamaan ehkä ottelun komeimman maalin.
02:37 2-1 öhman (Potaichuk)
Walkeri kuumenee maalin jälkeen ja suuntaa vaihtoon josta tilalle tulee darby, joka ei hetkeen tiedä pysyäkö kentällä vai eikö. darbyn kuitenkin päättäessä jäädä kentälle peli taantuu ja huippupaikat jää näkemättä hieman kasvaneelta katsomolta.

2.Erä:
MotU: He-Man - Niso5 - Delpiero - Potaichuk
Narrit: Emperorr - Walkeri - Mabo - Darby
Toiseen erään Narrit lähtevät taas uudella otteella ja MotUn onkin vaikea päästä hyökkäysalueelle tiukan Narrinelikon läpi, mutta tällä kertaa Narrien näennäinen hallinta ei tuota maalia. Johtuisiko siitä, että joukkueen maalitykki istuu vaihdossa.
Erän puolessa välissä kentälle tulevat CodeFX ja Sundström Emperorrin ja Walkerin tilalle tilkitsemään Narrien puolustusta.
Niso5:n kikkaillessa oman maalin takana darby yllättää hänet ja riistä kiekon ja antaa hienon seläntakaa-passin mabolle, joka on kytiksellä takatolpalla iskemässä kiekkoa tyhjään maaliin.
09:36 2-2 Mabo (darby)
darby löytää kiekon MotUn b-pisteen luota ja käyttää MotUn pelaajia pujottelukeppeinä ja kiertää lopuksi helposti maalivahdinkin.
10:26 2-3 darby
MotU ei kuitenkaan lannistu kun, Narrit ovat kuroneet etumatkan kiinni ja menneet jo ohikin, vaan He-Man purjehtii Narripuolustuksen keskelle ja syöttää Potaichukille joka ei erehdy paikastaan.
10:46 3-3 Potaichuk (He-Man)

3.Erä:
MotU: jörri - Niso5 - Delpiero - öhman
Narrit: CodeFX - Sundström - Darby - Widing

Nyt joutuu kyllä selostajakin perumaan sanojaan, kun öhman pyöräyttää häikäisevällä veivillä maalivahdin täysin ulapalle ja hassuttelee kiekon vielä samaan nurkkaan missä maalivahti hölmistyneenä seisoo. Ehdottomasti kauden upeimpia maaleja, kun Delpieron syöttö oli silmiä hivelevä.
12:24 4-3 öhman (DElpiero)
No johan on markkinat, kun MotU saa katkaistua Narrien onnettomaksi jääneen hyökkäyksen. Nopea avaus saavutta öhmanin, joka on 1vs1 tilanteessa CodeFX:ää vastaan, mutta CodeFX joutuu myös toteaamaan öhman kiekuroiden olevan liikaa tänä iltana ja joutuu päästäämään öhmanin ohitseen, joka laukoo tarkan kudin alanurkkaan jolloin veska on voimaton.
15:36 5-3 öhman (Delpiero, niso5)
Narrit aloittavat veskan runkuttamisen ajassa 16:04. jörri käy tilanteesta erittäin kuumana, mutta hänen oloaan helpottaa, kun saa käydä -omien sanojensa mukaan- pistämässä kiekon maalin kattoon.
16:54 6-3 jörri (Delpiero)
Loppupeli meneekin sitten statsien hunttaukseksi, että koko ottelun jo täysin ulapalla ollut tuomarikaan ei pysy enää ollenkaan mukana.
17:15 6-4 darby (Sundström)
17:40 7-4 niso5
17:49 7-5 Widing
17:55 8-5 Delpiero (öhman)


OTTELUN VAKUUTTAJA: öhman ja öhmanin kiepit
Tietoja
Tuomari: temuri
Lisätty: 07.02.2007 22:27

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.