1:51 2-1 renzoby (-HaBa-)
5:34 2-2 JaKurri

0:13 2-3 JaKurri (stravis)
1:47 3-3 -HaBa- (renzoby, Phaneuf)

Molemmat joukkueet lähtivät kamppailuun tappioton alkukausi alla, jotenka molempien joukkueitten tavoitteena varmasti oli säilyttää tuo 0 tappio sarakkeessa.
Alkuerä on ehkä hienoista Ylikunnon hallintaa, Pumppu ja Davidoff toimittivat kiekkoa viipyilemättä hyökeillä ja näin kiekkoa saatiin pidettyä paljon vastustajan kenttäpuoliskolla. Kurrille avautuukin erän alussa hyvä maalinteko paikka karvattuaan hienosti ensin kiekon vastustajan alimmalta mieheltä, kuitenki tuloksetta.
Erän loppua kohden molempien joukkueitten keskialue tukkiutuu entisestään ja peli on tarkkaa puolin ja toisin.
Ajassa 4:10 renzoby aloituksen jälkeen rynnii kuitenki itsensä keskeltä läpi ja laukoo kiekon yläpesään Ylikunnon puolustajien välistä.
Ylikunto vielä erän lopussa painostaakin tiukasti ja stravis heittääkin kiekon armottomalla raipelätyllä kurrille maalinkulmalle ja mies ei erehdy, erää jäljellä 35 s.

Toisessa erässä tahti jatkuu jälleen erittäin tiukalla keskialueen pelissä puolin ja toisin.
Haba pääsee kuitenki keskeltä tulemaan ohi Ylikunnon tiukan puolustuksen ja siirtää kiekon hiukan sinisen jälkeen keslelle renzoby:lle joka laukoo komeasti kiekon yläpesään.
Maalin jälkeen Ylikunto ryhdistäytyy ja lähteekin nostamaan jälleen hyökkäys voimaansa, stravis juoniikin loistavilla ja röykeillä yksilö suorituksillaan useita hyviä maalinteko paikkoja, kuitenkin tuloksetta.
Ylikunnon tiukka karvaus ja painostus tuottaa tulosta ajassa 5.34 Ubulan heikosta syötöstä jonka kurri riistää ja laukoo, kiekko jää kuitenki pyörimään maaliviivalle jonka Phaneuf loppujen lopuksi sitten omaan maaliin siirtää.

Penet lähtee heti ensimmäisestä alotuksesta vähän turhaa rynnimään ja stravikselle tulee tilaa laitaan ja kaveri luisteleekin aina maalintaakse josta jälleen röyhkeä nousu maalinedustalle ja laukaus, riparin haisteli kurri pelin 3:lla maalillaan.
Penet herää horroksestaan ja lähtee tiukasti taistelemaan vielä pelin voitosta. Painostus palkitaan ajassa 1:47 haban seuratessa renzobyn vedon loppuun asti ja näin tilanne on jälleen tasan.
Loppu onkin sitten tiukkaa/tarkkaa puolustus peliä puolin ja toisin, aivan erän lopussa renzoby:llä olisi ollut vielä tilaisuus siirtää penet kiinni 2 pisteeseen, mutta tulostaululle jää 3-3 lukemat.
Kaiken kaikkiaan ihan mukavaa ja vauhdikasta hokia, molemmat joukkueet jatkavat kauttaan ilman tappioita.

Kentän hahmo: JaKurri hattutempullaan kentän tärkein pelaaja.
Tuomari: Chelios
Lisätty: 05.02.2007 00:14