Juakko 0+0=0
Onetimer 0+0=0
teumeri 3+2=5
Tony 2+2=4

Ennakkoasetelmat: Illan ottelussa vastakkain kaksi liigan nollakerholaista. Pelijengillä alla tappio ja nollille jääminen Unforgiveniä vastaan, Darralla kaksi peliä, 10 päästettyä maalia.

Pelijengi lähtee hienoisena suosikkina otteluun, kokoonpano on pitempään kasassa pysynyt, kokenut ja ulospäin vakaamman oloinen. Darralla aseena yksi sarjan kovimmista hyökkääjäpareista, Tony ja Fioldur ovat yleensä kylväneet tuhoa aina yhdessä pelatessaan, nyt kuitenkin ensimmäistä kautta liigassa saman katon alla. Ottelun saattaa hyvinkin ratkaista se, miten Jengi saa veljekset kuriin ja järjestykseen.

Tärkeä ottelu molemmille varmasti. Kurssi on kiva saada nousuun ja tappioputki katkaistua, jos sellaisesta nyt voi tässä vaiheessa kautta puhua.

1.Erä

PJ marssittaa logonsa somistaman keskiympyrän länsipuoliskolle puolustajiksi koksun ja Sharin, hyökkäämään asettuvat vanhat sotaratsut Arto ja Keskinen. Darra avaa kokoonpanolla Chelios-Juakko-Fioldur-Tony.

Erä lähtee käyntiin PJ:n hallinnalla.
Ensimmäinen maalin iskee läpiajosta Keskinen, Arto syöttää oivaltavasti Darrapuolustuksen nukkuessa. Maalin jälkeen erä muuttuu sekavammaksi ja Darra hyötyy selvästi tästä. Paikkoja tulee molemmille muutamat, mutta maalin tekee vierasjoukkue. Fioldur haistaa maalin takana pomppukiekon ja passaa helpon velipojalle, joka neppaa ohi voimattoman Sulanderin.
PJ:n peli levähti alun jälkeen hieman. Muutamia paikkoja saatiin, mutta usein Keskinen ja Arto jäivät hyökkäyskolmanneksella turhan kauas toisistaan ja Darra selvisi puolustushommista huomattavasti Jengiä helpommalla, joka oli ajoittain helteessä. Koksu ja Shar blokkasivat muutamat vedot hyvin. Kiekonhallinta PJ:llä, mutta leijonanosa prosenteista oli vain näennäishallintaa.

2.Erä

Penkille yköserän aikana kömpinyt Joska tulee PJ:n hyökkäykseen Pasjan tilalle. Darrapuolustukseen luistelee Jopo, Juakko jättää kentän raivoisien aplodien saattamana.

Pelijengi saa uutta otetta kamppailusta. Joska on jälleen pirteällä päällä ja murtaa Darran puolustusta välillä itse, välillä nopeilla syötöillä Arton kanssa. Sihti ei kuitenkaan ole tällä kertaa totutulla tasolla, useat vedoista suuntautuvat Darran maalinsuulla rötköttävän Läski-Salosen syliin. PJ hakee selvästi johtomaalia, puolustajista viime kaudella komeat tehot nakuttanut Shar tukee hyökkäystä vahvasti, mutta usein isollakin riskillä. Darra iskee vastaan vaarallisesti. Erän ensimmäinen maali syntyy hyvin vastaavasta tilanteesta, vastaavalla tavalla kuin Darran ensimmäinen, veljekset jälleen pahanteossa. Pelijengin itsevarmuus puolustuspäässä kostautuu, kun maalin suulta päästään iskemään helpot sisään.
Erä jatkaa kulkuaan samalla tavalla, PJ hakee maalia kiekkoa siirtelemällä, ampuu paljon mutta huonosti. Darra on vaarallinen aina hyökkäysalueella ollessaan.

Erän hahmo: Joska: Toi uutta virtaa Jengin peliin, vaikkei verkkoa heilutellutkaan.

Maalit:
1-2: 8.40 Tony (Fioldur)

Pelijengi: Saves 4, poss 58%
Darra OY: Saves 7, poss 41%

3.Erä

Pelaajarotaatio jatkuu ennallaan. Arto ja Chelios penkille mehua hörppimään, Keskinen ja Juakko tilalle.

Sekava ottelu saa sekavaa jatkoa. Erän alkuhetkillä Pelijengin pyöritys saa nolon lopun, kun Pasja syöttää viivaan alas juuri suuntaa vaihtavalle koksulle. Fioldur haistaa, polkaisee terävästi karkuun ja upottaa läpiajon kliinisellä varmuudella.
Erän puolessa välissä alkaa olla ratkaisun tuntua ilmassa, kun Fioldur jälleen läpi, tällä kertaa Tonyn syötöstä PJ-pakkien seilaillessa. Sama kikka, sama tulos, 1-4 taululla.
Joska nostattaa vielä toivoa Pelijengin leirissä haistamalla Darran huolimattoman, oman alueen rännikiekon. Nousu maalille ja veto läheltä takanurkkaan, pelimiehen öögalla pelattu tilanne.
Kiri kuitenkin katkeaa nololla tavalla, PJ:n "lievästi huolimaton" iltapuhde saa jatkoa, Sulander polkaisee maaliltaan vaihtoon juuri samaan aikaan kun kiekko menetetään. Veljekset namuttelevat vielä yhden häkin tyhjiin ja ottelu on taputeltu.

Erän hahmo: Fioldur: Teki ratkaisevat maalit ratkaisevaan paikkaan.

Arvio ottelusta:

Pelijengi ei ollut parhaimmillaan, näen heidän aseenaan hyvän kiekon siirtelyn, rauhallisen ja kypsän pelitavan jolla tiukat pelit käännetään. Nyt tästä oli kiekon siirtely välttävää, rauhallisuus riittämätöntä ja kypsyys suoraan päiväkodin pihalta kurahousupäivänä. Liiat virheet varmasti sekoittivat peliä, Darra sai monet maaleistaan niin helposti.

Darra pelasi hyvin, puolustus yllätti minut, karvaus oli sähäkkää ja toimivaa. Hyökkäysalueella Darra oli paljon Pelijengiä edellä ja sieltähän nämä taistot ratkaistaan. Tonya ja Filiä ei saatu kuriin ja jälki oli sen mukaista.

Kaiken kaikkiaan ottelu oli tyypillistä alkukauden kiekkoa, varsinkin PJ:llä melkoista hakemista. Hurlumhei sopi Darralle. Molemmille jäi parantamisen varaa, mutta eiköhän se kone siitä käynnisty kun vähän öljyää ja hoitaa sisäänajon kunnolla.