Kuhta 0+0=0
m1rr1 0+0=0
MutiM 0+0=0
Saarinen 0+0=0

Heti ottelun alusta lähtien molemmat joukkueet kykenivät luomaan painetta vastustajansa päätyyn ja maalit olivat erittäin lähellä jo ensimmäisen muutaman minuutin aikana. Ensimmäisten minuuttien tapahtumista päädyttiin kuitenkin jatkamaan maaleitta molempien joukkueiden puolustusten ansiollisen toiminnan seurauksena. Erä jatkui melko tasaisena ja parhaista paikoista pääsivät nauttimaan Habsin Preda ja MutiM, jotka pääsivät laukomaan täysin vapaista paikoista, Preda joka puhtaasta läpiajosta, mutta ilman tulosta.

5:31 1-0 Eyemou (gunski, Shefki)

Ensimmäinen maali syntyy ajassa 5:31 KaVon hyvän paineen seurauksena. Kiekko pelataan keskelle hyvään vetopaikkaan, ja Eyemou lataa kiekon varmasti sisään. Ensimmäinen erä pelattiin erittäin tasaisissa merkeissä, ja KaVo johti onnistuttuaan maalinteossa melkeinpä ainoasta selkeästä paikastaan.

torjunnat Kavo 4 - Habs 1

Toista erää oli pelattu 44 sekuntia, kun Preda koetti saada aikaan pientä kärhämää KaVo-maalin edustalla rusikoimalla maalivahtia. Kiekkokin löysi tiensä maalille, mutta melko hitaasti ja ruhjottu maalivahti selvisi helpolla. Tämä ei jäänyt ainoaksi mylläkäksi KaVon päässä, vaan erää lähdettiin pelaamaan Habsin tahdissa.

5:18 2-0 gunski

Habs vei, mutta maalinteosta vastasi jälleen KaVo. Vastahyökkäys käytettiin hyväksi, ja kiekko löysi tiensä pömpeliin gunskin lavasta.

Kavennusta saati lisämaaleja ei näkynyt, joten tilanne kahden erän jälkeen KaVolle 2-0.

Saves, kavo 4, habs 1

Huom. väkivaltainen erä, 4 violenttia!

Toisen erän tavoin Habs haki vimmatusti maaleja, mutta viimeistely ei ollut kohdallaan eikä kiekko tahtonut painua maaliin tunkemallakaan.

Vähän neljän minuutin jälkeen maalivahti otettiin pois, ja kavennusta haettiin viidellä miehellä. Kuitenkin ilman tulosta, ja Karpov laittoi kiekon sinisen tuntumasta tyhjään häkkiin.

4.36 3-0 Karpov (tollo, Shefki)

4.45 4-0 Shefki (Tollo, Karpov)

Verkko helähti uudelleen heti seuraavassa hyökkäyksessä, kun Habsin hyökkääjät innostuivat hunttaamaan statseja. Katkoa KaVon päähän haettiin tilanteen ollessa 4-0, mutta maaliin kiekko ei päätynyt. Ottelu siis 4-0 KaVolle hyvän viimeistelyn myötä.