Jallis 4+1=5
Turisas 1+1=2

Humba saves 4 poss 47%
LB saves 5 poss 52%

30sekunnin kohalla humballa loistava paikka lyödä kiekko reppuun kaksikin kertaa, mutta ei maistu Karpalle ja Asonicille.

3.09 0-1 Jallis, survoo ittesä läpi humban puolustuksen ja 'siirtää' kiekon reppuun asti.

4.06 0-2 Jallis ( Exercitum ), sama jätkä tekee lähes identtisen maalin, pujottelukeppejä...

Erän alussa humballa oli omat paikkansa, mutta loppua kohden LB sai pelistä kiinni ja otti heti turvallisen tuntuisen johdon.

Humba saves 7 poss 38%
LB saves 1 poss 61%

11.09 0-3 Jallis ( Exercitum ) Loistava avaus oman maalin viereltä suoraan Jallikselle joka porhalsi kaukana humban pakeista jo. Läpiajosta tarkasti takanurkkaan, hattutemppu on valmis.

Selvästi Les Boyssin erä, paikkoja oli riittämiin. Peli oltas voitu jo vaikka ratkasta, jos jollekki 0-3 ei vielä olisi riittänyt. Humballa ei mitään mahdollisuuksia kaventaa.

Humba saves 4 poss 44%
LB saves 4 poss 55%

13.17 0-4 Iiro ( Exercitum, Jallis ) Komean kuvion päätteeksi Iiro nasauttaa hyvältä hollilta kiekon reppuun.

14.01 0-5 Jallis ( Iiro, Exercitum ) Nättiä peliä, Jallis pääsee tuikkamaan jo illan neljännen maalinsa mukavan kuvion lopuksi.

15.38 1-5 Asonic ( Karppa, Superman ) Laiha lohtu vielä humbalaisille, nollat saivat rikki, mutta liigakarsinnassa se ei riitä voittoon.