pökö 0+0=0
Superman 0+0=0

LB saves 1 poss 54%
Humba saves 7 poss 45%

Erä alkoi sekavalla päästä päähän meiningillä, ei ollut kummallakaan kunnon paikkoja, mutta ihan keskinkertaista rakentelua. Peeloileminen alko toisella minuutilla ku Jallis iskee heti violentit kehiin. Tämän jälkeen LB saikin pienoisen paineen, mutta mitään hämmästyttävää ei tapahtunut. Erän lopussa Exercitum pääsi paukauttamaan hyvästä paikkaan, mutta veto meni suoraan veskan syliin.
LB hallitsi hienoisesti peliä, humballa oli pieniä yksittäisiä tilanteita, mutta ei mitään vaarallista.

LB saves 3 poss 54%
Humba saves 3 poss 45%

Ensimmäisellä minuutilla LB rakensi hyvän kuvion, jonka päätteeksi Iiro pääsi koittamaan onneaan, mutta humbalaiset säästyivät maalilta.

7.26 1-0 Iiro ( Jallis, Exteban ) Iiro pääsi kuittamaan läpäristä, tarkka sijoitus takakulmaan.

Toinen erä oli selkeästi LB:n erä. Mukavan näköistä peliä, mutta toisaalta aikaseksi eivät saaneet kuin yhden maalin. Humbat puolusti tiiviisti, mutta samalla oman pelin rakentaminen oli hankalaa.

LB saves 7 poss 51%
Humba saves 3 poss 48%

Erä alkoi humban hyvällä tsempillä heti, mutta LB:t pääsi rakentamaan todella vahvan tilanteen.

15.06 2-0 Iiro ( Jallis, Exercitum ) Iiro sivaltaa illan toisen maalinsa, komean kuvion päätteeksi. Kiekko liikkui ja humban pelaajat olivat pussissa, Iiron tarkka veto etukulmasta sisään.

peliaikaa vielä 2 minuuttia jäljellä, kun humba ottaa veskan pois ja yrittää nousta vielä voittoon. Viimeset 2 minuuttia menikin LB:n päädyssä, vahvaa painetta sai humba aikaseksi, mutta ne tämän pelin tärkeimmät jäi puuttumaan. LB sortui tyhmiin ratkasuihin viimesillä minuuteilla.
Pienoista ahneutta oli nähtävissä.

Les Boys otti ansaitusti voiton, ja tasotti otteluvoitot 1-1.

*** Iiro & Jallis parivaljakko, läpi pelin hyvää siirtelyä ja tärkeät maalit tuli heidän ansiosta.

** Exteban & Exercitum parivaljakko, nollapeli ja hyvää hyökkäyksen tukemista ympäri pelin.

- Ubulan lempimiinus menee tällä kertaa koko humban porukalle, pelin rakentaminen oli hankalaa alusta saakka, loppuun pieni paine mutta sekin tehotonta.
Tuomari: starcraft
Lisätty: 01.12.2006 00:08