Geoffrion 0+0=0
Hokiolli 0+0=0
huuhkaja 0+0=0
Jortzu 0+0=0

Alkamassa mielenkiintoinen liigan playoff-ottelu Ajax Amsterdamin ja Team Jupiterin välillä.

Ajax Amsterdam oli runkosarjassa ensimmäinen päästäen vain 35 maalia, kun taas Jupiter päästi 63.

Katsomossakin ollaan yhtä mieltä siitä, ettei voittajasta ole epäselvyyttä. Tuomarina veikkaan että ottelu päättyy Ajaxin hyväksi 4-1. Näkee miten käy...

Ottelu alkaa Jupiterin "eksoottisten" paitojen ja pienehkön painostuksen värittämänä. Pienen pelailun jälkeen D.Beckham joutuu jättämään leikin kesken, ja Sepe kutsutaan pelaamaan. Varovaista peliä molemmilta näin aluksi, paikkoja ei pahemmin synny.
Jupiterin hallintaa pääosin. Ajaxilta tarkkaa puolustusta ja vastahyökkäyksiä, Jupiterilla painostusta ja "täysillä maalille" -taktiikka.

Ajaxilla torjuntoja 1, Jupiterilla 3.
Hallinta Ajax 49% Jupiter 50%.

Toiseen erään palannut D.Beckham saa Ajaxille luotua enemmän tilanteita hyökkäyspäässä. Katsomossa IceDevil-nimimerkin omaava henkilö kehuu kuinka ei perustelee miksi ei jaksanut mennä Ajaxiin: "liian epä-aktiivine" "ja kauheij vine miehii". Ottelu on tasaisen tylsä, maaleja eikä vaarallisia tilanteita näy. Edelleen 0-0, toivottavasti ei mene jatkoajalle.

Ajax saves 3, poss 63%
Jupiter saves 3, poss 36%

3.erä alkaa vauhdikkaammin. Molemmat hyökkäävät vapaammin, parempia paikkoja tulee. Ja ajassa 04:22 JUPITER tekee MAALIN! Maalintekijänä Davidoff parin luistimen kautta. Ajax ottaa maalivahdin pois. Sepe osuu tolppaan! Ja Pulsu tekeekin maalin heti perään (syöttäjäksi Sepe). Hienoa ylivoimapelaamista Ajaxilta. Peli tasan 1-1.

04:22 0-1 by Davidoff
05:25 1-1 by Pulsu (Sepe)

Ajax saves 2 poss 55%
Jupiter saves 2 poss 44%

JATKOAIKA:

Ja näin mentiin jatkoajalle. Madonna uhraa yhden hyökkäyksenalun kaukolaukauksella. Jupiter painostaa. Ja 01:23 ottelu ratkeaa! Odotetusti Ajaxin hyväksi, hienon syöttelyn päätteeksi.
Maalintekijänä D.Beckham, syöttäjinä Pulsu ja Cassidy. Oikeutettu voitto Ajaxille.

01:23 2-1 ja. by D.Beckham (Pulsu, Cassidy)

Ajax saves 0, poss 64%
Jupiter saves 2, poss 35%

*** D.Beckham
** Pulsu
* Davidoff

EDIT: Erityismaininta ottelun jälkeisestä ankarasta floodista Ajaxin pelaajien järjestämänä. " Lai la laa laa lai la lai, lailalai boom laila la laaa lailalai BOOOOOM! lailalai BOOOOOOM!!!"
Tuomari: Warden
Lisätty: 30.11.2006 23:04