Jallis 1+3=4
Kerkko 0+0=0
Kilger 2+0=2
Turisas 0+3=3

Alku oli odottelua kun Salsan tanssijalka ei vipattanutkaan. No, viimein saatiin peli käyntiin. PUut näytti ettei kuvia kumarrella, vaan lähti rohkeasti haastamaan Lesbojen kovaksi tiedettyä hyökkäystä, peruuttelu ei siis ollut mielessä. Nikosso riistääkin puolessa välissä erää kiekon ja laittaa ennakkoasetelmat uusiksi 0-1. Minuutti edellisestä ja Jallis pahanteossa, syöttö kaverille olisi taannut ehkä paremman vetokulman. Päästä päähän mennään ja huuhah rämppää maalineestä jo 0-2. Ei kauaa edellisestä ja Nikosso tekee pahojaan tuomarin lagaillessa. Turvallisen tuntuinen 0-3 johto jo PUulle, mutta toki vasta eka erä.

**0-1 Nikosso
**0-2 huuhah (Nikosso)
**0-3 Nikosso

Katsomosta kuittia tauolla että "tehoja lb", muutama maalipaikka ekassa erässä jo olikin. Iiro namuttelee Jallikselle tyhjän maalin mut makian nälkää ei tänää taija olla. Pitkä avaus laitaapitkin ja Niko' tekee hatullisen pa..maaleja. Näyttäskö selvältä peliltä? No ny pienen flipperin jälkee exteban pääsee niittaamaan kuparisen aukki. Laji vaihtu pesäpalloon ku Darts laittaa kunnarin ja PUut taas neljän maalin karussa kun mennään tauolle.

0-4 Nikosso (Salsa, huuhah)
1-4 exteban (Jallis, Iiro)
1-5 Darts (Salsa

Pulla-aikaan kotona ku kaverin selästä Nikosso niittaa 4:n osuman puolentoista minuutin kohala. Toisessa päässä Iiron lätty Kilgerille joka hiipii kaventamaan. Omasta päästä Nikosso laittaa Dartsin läpiajoon ja tikat on tänään teräviä: Darts illan toinen osuma. Kilger taas takatolpalla lohdutusosumaa tekemässä. Tää menee jo mahottomaks kun Darts runkkaa maalineestä. Vaikka Nissen sanoo mainoksissaa että ne on ilo silmälle, ni tää ei sitä oo: Darts takakulmaan 9. häkki. Taas vastahyökkäys LB:ltä ja verkko soi, asialla Jallis.

4-9 Jallis (Iiro)

Kamalia pelejä nää ku raporttia satuilee, niin 30s välein kolisee maalipuitten sisällä. No, näin divarissa.
Tuomari: Viisumi
Lisätty: 20.11.2006 23:04